Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługoi mama

38 tc - nieprzechodzące bóle brzucha i pachwin. Pytanie do MAM.

Polecane posty

Gość niedługoi mama

Od jakiegoś tygodnia pobolewał mnie brzuch codziennie jak na miesiaczkę, ale trwało to około 2 minut i mijało no i zdarzało się tylko ok. dwóch razy dziennie. Wczoraj pobolewał mnie brzuch cały dzień. Z przerwami. Dzisiaj od samego rana tez mnie boli, a raczej tak "muli" jak na okres bo nie mogę tego nazwać nieznośnym bólem. No i promieniuje to w pachwiny. Ból w pachwinach miałam juz wcześniej, ale zazwyczaj zdarzało sie to wieczorem po całym dniu bycia na nogach (zrozumiałe, że dziecko już ciężkie i grawitacja działa :) ). Ale dziś jeszcze nie zdąrzyłam z łóżka wstać i juz mnie boli. Nie wiem jak w nocy, byc może też to miałam, ale spałam i nie wiem. Pytanie jest takie, czy te bóle mogą sygnalizowac, że w najblizszych dniach urodzę? Ostatnią wizytę u gina mialam 30 czerwca, wtedy szyjka była jeszcze twarda i zamknięta, ale wiadomo, że to może sie w ciągu kilku godzin zmienić a co dopiero dni, następną wizytę mam wyznaczoną na 21 lipca, z tym, że gin zaznaczył, że do tego czasu mogę urodzić. Czop mi jeszcze nie odszedł, ale wielu kobietom odchodzi dopiero w szpitalu w dzień porodu... Kobiety jak się czułyście tuż przed porodem??

Gość upup_up

Gość masz tzw bóle
przepowiadające, poród już tuż tuż...

Gość borowinka08
ja też jestem już w 38 tc i nie moge doczekac sie porodu.. :( a tu zadnych objawów......