Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila_voc

zdrada........a samotność w związku

Polecane posty

Gość mila_voc

Mam przeszło 30 lat, od 4 lat jestem mężatką. Wyszłam za mąż z miłości. Póki co nie mamy dzieci. Od jakiegoś czasu czuje się bardzo samotna w swoim małżeństwie. Mąż sporadycznie zwraca na mnie uwagę. Nie pamiętam kiedy usłyszałam od niego "kocham cie", no chyba, ze sama go o to spytam, to mówi " tak oczywiście". Nie przytula mnie, no chyba, że ma ochotę na seks i to max 2 x w tyg. Próbowałam z nim o tym rozmawiać, to twierdzi, że wymyślam! ...Brzydzę sie zdradą ...nigdy bym się tego nie dopuściła, ale brak mi już sił. Wyjechałam na 4 dni służbowo i spotkałam swoją dawną miłość...i stało się. Następnego dnia gryzło mnie sumienie, ale jak zobaczyłam rekację mojego męża po moim powrocie - tzn zdawkowe "cześć", po czym zasiadł do komputera i nawet na mnie nie spojrzał, to zupełnie mi przeszło. Dodam, że nie jestem jakimś pasztetem tylko raczej fajną, zadbaną, dobrze zarabiającą kobietą. Najśmieszniejsze jest to, że obcy ludzie mają mi więcej do powiedzenia niz mój własny mąż (nie jest jakimś mrukiem, to raczej dusza towarzystwa). Faceci dbajcie o swoje żony, aby nie musiały się okazać desperatkami jak ja w chwili obecnej. ..no nic , tak przyszłam się wyżalić...wiem, że zreobiłam źle, ale chyba coś we mnie pę kło, już nie moglam...........................

Gość skoro nie macie dzieci
to może po prostu się z nim rozwiedź? A nie zdradzaj

Nie chcę, aby moje życie w małżeństwie było nieustannym wołaniem o każdy gest o kazdą czułośc i słowo. Tak trudno to zrozumieć? Nie rozwiodę się, bo za bardzo go kocham i boli mnie, że on ma to gdzies. Zawsze szczery - czasami człowiek ma juz dośc!

Gość 6jtjjjj6
spoko to normalne kazda kobietazdradzi.... oczywiscie to wina twojego ;p męza. kobiety nie potrafią kochać..

Nie chcę, aby moje życie w małżeństwie było nieustannym wołaniem o każdy gest o kazdą czułośc i słowo. Tak trudno to zrozumieć? bardzo latwo, ale co jeszcze robisz w takim razie w tym malzenstwie? po zdradzie ci sie w malzenstwie zrobilo lepiej? Nie rozwiodę się, bo za bardzo go kocham i boli mnie, że on ma to gdzies. meza czy jego pieniadze, bo jakos z obrazu przedstawianego nie za bardzo wiadomo za co niby kochasz, pomijajac juz fakt zdrady Zawsze szczery - czasami człowiek ma juz dośc! naturalnie i wtedy sie rozwodzi

zawsze szczery - popieram Co z tego, że kochasz, skoro jest Ci tak źle? Skoro nie chce Ci się walczyć żeby było lepiej, albo uważasz, że to nie ma sensu bo i tak nic się nie poprawi, to po co w tym tkwić?

Tak zrobiło mi się lepiej- o przynajmniej jakoś w końcu ZAREAGOWAŁAM! Kocham męża, a pieniądze jeśli już, to mogę kochac tylko swoje, bo zarabiam lepiej niż on. Tak, najlepiej się rozwieść. Jest problem, to najlepiej się rozwieść. Ludzie, ludzie!

To co, lepiej się zdradzać???? Kłamać??? Oszukiwać??? PIERDOLISZ kobieto :O

Tak, najlepiej się rozwieść. Jest problem, to najlepiej się rozwieść. Ludzie, ludzie! jest problem to najlepiej zdradzic, masz racje, twoja filozofia jest o niebo lepsza :-)

Co to za reakcja w ogóle jest? Zdrada? To ma Ci pomóc rozwiązać problem? :O

Gość 6jtjjjj6
''Tak, najlepiej się rozwieść. Jest problem, to najlepiej się rozwieść. Ludzie, ludzie!'' Tak, najlepiej dać tyłka kochankowi. Jest problem, to najlepiej zdradzać. Ludzie, ludzie! dlawielu ludzi (normalnych) z jakims systemem wartosci i moralnoscia lepszym rozwiazaniem od zdrady był by rozod...

Gość 6jtjjjj6
i jeszcze to: ...Brzydzę sie zdradą ...

Kobieto - nie pieprz że kochasz męża bo co to za miłość jak przed innym nogi rozchylasz???? A poza tym zarzucasz wszystkim że nie pomagają rozwiązać Ci problemu tylko każą się rozwieść - a uważasz że Twoje dawanie dupy na boku jest idealnym rozwiązaniem problemu??? Puknij się w dekiel 😠