Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllll

Gdzie postawić łóżeczko???

Polecane posty

Gość llllllllll

Mam mały proble z ustawieniem łóżeczka w pokoju nie wiem w którym miejscu. Czy obok kaloryfera czy na ścianie obok okna. nie chce żeby było ani gorąco dziecku ani za zimno. Rodze na jesień wtedy kiedy zaczynaja grzac.

ja ustawiłam łóżeczko na przeciwko okna i grzejnika. Tak troszkę dalej żebym mogła bez obaw otworzyć okno (ja rodzę na dniach) i trochę wywietrzyć.

a ja na pocztaku mialam postawione na srodku pokoju :) rewelka bo widzialam i ja jego i on mnie z kazdej strony :))) bylo mi wygodnie bardzo i polecam jak masz sporo miejsca

Gość llllllllll
ja i tak bede spac z dzieckiem w pokoju a na środu nie dam rady, mam mały pokoik dla dziecka 1może 11 m moze mniej. okno mam na całą ściane i to w dodatku z balkonem i nie wiem czy bliżej grzejnika czy okna balkonowego.

Gość ja mam tak samo
pod okno i grzejnik dam tapczan dla siebie, a łożeczko jak najdalej od grzejnika! suche powietrze i przegrzewanie jest niezdrowe, postawię z boku, pod ścianą, ale tak, żebym leżąc na tapczanie mogła dotknąć dziecko bez wstawania

Gość llllllllll
tylko suchego powietrza nie bede miała bo kupiłam nawilżacz powietrza a miedzy lóżeczkiem a grzejnikiem mam zamiar postawić fotel a moje łóżko bedzie stało na przeciwko łóżeczka