Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cantadescia

problem z pigułkami.

Polecane posty

Gość Cantadescia

pigułki biorę juz od jakiegoś czasu. ostatnio zaczelam brac jakies 10 dni temu. o i tu pojawia sie problem ponieważ dzisiaj wziełam tabletkę i zostawilam je na stole w pokoju. no i kiedy znowu tam weszlam okazalo sie ze moj pies sie nimi poczęstował i nie mam już pigułek a do konca zostalo mi jeszcze 11 dni! wybieram się dzisiaj do ginekologa. prywatnego. tylko ze nie jestem zapisana. jak myslicie przyjmie mnie jezeli powiem jaka sytuacja zaistniala. a nie bardzo moge sobie zrobić przerwe w braniu tabletek poniewaz wyjezdzam na wakacje i zalezy mi aby byly one ze mną. proszę o szybką odpowiedz. pozdrawiam

Nie musisz iść do gina , możesz iść nawet do lekarza pierwszego kontaktu żeby ci zapisał pigułki. a w ostateczności możesz iść do apteki np. przy przychodni i powiedzieć paniom jaka jest sytuacja i że doniesiesz receptę za kilka dni. Na pewno ci pomogą.

Gość Cantadescia
a jezeli w aptece sie nie uda i nie obejdzie sie bez ginekologa ... to czy mnie przyjmie??

Gość frufru
o ile doniesiesz tę receptę ofkors. a czy Cie przyjmie nie wiemy, kazdy prywatny gabinet ma swoje metody pracy. do mojego sie np w ogole nie zapisujesz, idziesz i siadasz w kolejce po rpostu.

Gość 1234567....
ja myślę że jeśli to prywatny lekarz i wobec zaistniałej sytuacji powinien Cię przyjąć ja nawet chodziłam do lekarza pierwszego kontaktu jak nie po drodze mi był mój ginekolog a tabletki mi się kończyły ....musisz próbować jak nie ginekolog to chociaż lekarz pierwszego kontaktu

Gość Cantadescia
będę probowac. i dzieki wam za rady