Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjebana przeszloscia meza

Czesto mysle o przeszlosci erotycznej mojego meza.

Polecane posty

Gość zjebana przeszloscia meza

On jest moim pierwszym partnerem seksualnym, a ja jego 10 partnerka. Wiem, ze to moze troche irracjonalne, ale czasem czuje sie zazdrosna o przeszlosc meza, tzn o to, ze nie bylam ta pierwsza. Czasem zastanawiam sie czy on nadal nie mysli o swoich bylych...:( Z jedna od czasu do czasu nawet sie spotyka, ale ona tez jest w stalym zwiazku. Bardzo go kocham i nie chce go stracic:(

Gość musisz wiedziec
ze skoro byl dobrym yeebaka i dupcynglem, to sie wyszumial i bedzie teraz dobrym mezem,musisz mu tylko dobrze szpary popuszczac! Nie mozesz byc gorsza niz poprzedniczki

Gość ON33 Wrocław
Hej, nie martw się, bo to nic nie da. Ja mialem przed i w trakcie małżeństwa wiele więcej kobiet, a dla mojej żony byłem i jestem jedynym partnerem. Wcale się myślami nie wraca do poprzednich, one były tylko partnerkanmi do seksu, a z żoną jest zupelnie inaczej. Żonę się kocha, z żoną się kocha, uprawia miłość, a nie tylko seks...

Gość druga strona medaliska
powiem ci, jak to wyglada z perspektywy tej drugiej strony: w moim zwiazku to ja jestem osoba z doswiadczeniami, moj partner zas nie. i wiesz, czego ja sie boje? ze przyjdzie mu do glowy kiedys sprawdzic, jak to jest z innymi :( o moich poprzednich facetach praktycznie nie mysle (co nie znaczy "wcale" ;) jesli to mi sie zdarzy, to zwykle w chwilach po klotni albo cos i szybko mi przechodzi, bo czuje sie nielojalna. nie zdarza mi sie snic na jawie o tym, jaki to x czy y byl dobry w lozku. nie martw sie na zapas. twoj partner z wielu wybral ciebie i ty jestes dla niego ta naj. pozdrawiam 🖐️

Chociaż się wyszalał i może nie będą mu do głowy głupoty przychodziły.Nie martw się:) A rozmawiałaś z nim o tym?? Powiedziałaś o swoich obawach?

Gość J_Loooooooooooooo
nie spotykałabym sie z facetem który spał z tyloma laskami, a już na pewno nie wyszłabym za niego za mąż, dla mnie taki facet nie poprzestanie na jedenj kobiecie, zawsze bedzie go ciągneło do innych

Nie chciała bym byc na Twoim miejscu :( współczuję. Myślę,że na pewno czasami myśli,bo było by to raczej nie możliwe,by nie pamiętał,ale jeśli jest Wam razem dobrze,to na myśleniu i wspominaniu się skończy. Wszystko zależy od tego jak będzie się układac miedzy wami. Powodzenia :)

Gość v*33
ważne że dostałaś sie do finału :D🖐️

no nie to lepszy facet dla którego była by pierwszą i się ciągle zastanawiał jak to by było z inną? I na tym zastanawianiu mogłoby się nie skończyć

ciesz sie tym że masz doświadczonego faceta To jest bardzo ważne dla związku bo zazwyczaj faceci którzy nie mieli doświadczenia mają myśli na zdradę dla sprawdzenia jak to jest z inna kobieta

Gość druga strona medaliska
mala24lb no dzieki :O

Ciesz sie tym co masz, a nie martw sie tym co mozesz stracic

druga strona medaliska czemu napisałaś no dzięki? Nie chciałam nikogo urazić.Ale to chyba dobrze jak facet ma wcześniej partnerki.Mój mąż miał przede mną 4 i nie robię z tego problemu, bo wiem, że teraz skupia się na mnie a nie nad myślenie a jak to by było z inną...?

Gość Kaśka nebeska
szukał..szukał i..znalażł Ciebie.. i niech ci to w niczym nie przeszkadza... ale masz wybór swoj wolny ..(podobno zyjemy w demokratycznym Kraju??!!-IRAN EU!)..popraw sobie stan licznika swojego ..w czym problem ..zrównaj sie z nim!

Gość _Mirek_
W tym zakresie nieważnie kto pierwszy, ważne kto ostatni. Pomyśl sobie po prostu ze on wszystkie je zostawił po to aby być z tobą.