Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdasfas

małowodzie-mało wód płodowychMiałyscie cos takiego?błagam pomózcie bo zwariuje

Polecane posty

Jestem w 22 tc i lekarz stweirdził ,że mam mało wód płodowych AFi 6,5.Jest to dolna granica.Prawidłowo powinno być od 5-20. Dzidzia rozwija się prawidłowo jak na 22 tc , nerki i pęcherz też są w porządku i lekarz jak narazie powiedział, że wszystko jest ok. Należy tylko kontrolować ilość wód przy następnym badaniu. Ja niestety bardzo się martwię . Martwi mnie to ,że dzidzia może mieć mało miejsca , a przez to mieć problemy z ruszaniem w brzuszku. Bardzo też słabo czuje ruchy dzidzi . Czy moze byc cos nie tak, a lekarz tylko mnie uspokaja, bo nie chce straszyc? Piszcie czy miałyscie cos podobnego i jak to sie skonczyło. Czy dzidzia urodziła sie zdrowa. Bardzo się martwię, wiem ze to źle wpływa na dzidzie ale ja z nerwów nie moge nawet spac w nocy, bo ciagle o tym myśle.

Skoro wody płodowe chronią maleństwo przed urazami z zewnątrz to moja kruszynka nie jest wystarczająco chroniona. Czyli co? Nie powinnam w żaden choćby najmniejszy sposób uciskać brzuszka ,ani przebywać w hałasie? Ja wiem ze i tak nie woolno uciskac ani przebywac w hałasie ,ale teraz to nawet chocby troszke głosniejsza muzyka czy telewizpr szkodzi mojej dzidzi? Jak mam ja chronic? Błagam pomóżcie, bo zwariuje ze strachu

Gość 100 pewnosci
nie wiem jak jest dokładnie u Ciebie i nie chce Cie straszyć ale bym uważała na siebie. Moja koleżanka miała mało wód, ostatnio źle sie poczuła - pojechała do szpitala i straciła dziecko - wód juz w ogóle prawie nie było. Była w 7 miesiącu :o

Gość nie lekceważcie ciąży
LEŻ LEZ I LEŻ!!! I JAK NAJMNIEJ RUCHOW