Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach a działanie

klepnięcie w pupę

Polecane posty

Gość strach a działanie

Dziewczyny, jak reagujecie jak obcy facet (podchmielony lub nie) klepie was w pupę bez waszego przyzwolenia/chęci (mówi jakieś świńskie rzeczy lub molestuje w inny sposób) ? Czy to na dyskotece, na ulicy, w autobusie czy w pracy? Ja się boję reagować, najchętniej miałabym ochotę dać w twarz, ale szczerzę się boję, że by mi oddał i nikt mnie by nie obronił, bo w tym kraju faceci uważają to za naturalne i żaden się nie wstawi za kobietą :/

mnie raz klepnął i dostał po ryju ale od mojego faceta :) a tak to raczej nie byłam w ten sposób zaczepiana. często słyszałam teksty w stylu "spuścić ci sie na cyce?" (mam spore piersi) ale w zamian puszczałam wiązkę łaciny albo udawałam że w ogóle tego nie słyszałam

Gość frufru
klepiemy go wzajemnie. po ryju.

Gość strach a działanie
oczywiście każdy człowiek na poziomie wie, że nie ważne jak się ubierze kobieta i tak nie można naruszać jej nietykalności cielesnej bez jej pozwolenia... dlatego z mentalnymi wieśniakami nie będę dyskutować na ten temat

Gość eqa
raz mialam taką sytuację. Na dyskotece klepnął mnie facet, znałam go z widzenia. I to mocno, zabolało mnie to... Nie wiedziałam jak mam się zachować, byłam strasznie zaskoczona. Spojrzałam się na niego z nienawiścią i poszłam dalej ale już po czasie pomyślałam że powinnam dać mu z tzw. liścia! Prostak jeden!!! Wrr :/

Gość strach a działanie
Ja zawsze ignorowałam do tej pory :/ Raz miałam bardzo zły humor i na dyskotece koleś mnie klepnął, odwróciłam się i mu coś powiedziałam, to mnie bardzo mocno złapał za rękę i coś tam odszczeknął, od tej pory to w ogóle nie reaguje, wiem że to bez sensu :/

Gość Sebek1
A jak się klepnie pupę za pozwoleniem dziewczyny, to już jest dobrze tak? A jakie są szanse, że którąś z koleżanek, którą bym poprosił, a mnie dosyć lubi (w sensie koleżeńskim), pozwoliłaby mi na to?

Gość jak kobiety chodza w spodniach
to zawsze ma sie ochote klepac w tyłem nik nie klepie kobiete ktura ma sukienke

Wypraszam sobie ja zawsze reaguje jak kobieta jest w opałach nie raz już dostałem po ryju za obcą laske i nawet nie usłyszałem dziękuje.

Gość a o mnie to nawet nikt nigdy
nie pomyslal, ze moze mnie klepnac w tylek 😭