Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak z taki jednym pytaniem

Co sądzicie o mojej fryzurze fotki, która jest lepsza? Chłopak

Polecane posty

tragedia ;/;/ chcesz rady? ogol się na łyso będziesz napewno wyglądał korzystniej niż w tymi 3ema włosami na krzyż

Gość hhnjikbcv
cholerka czekasz na fotkę czy na nastep. mozliwosc dokopania ? :-o

Gość afagskdhjhdsjuv
FFFFFFFuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

na fote. Autor pyta o zdnaie, ale ciezko cos powiedziec na podstawie fotki czoła i górnej części włosów. Nie zauwazyłam, abym mu jakos specjalnie dokopała...

Gość hhnjikbcv
tak ogólnie piszę, raczej nie dokopałas. Ja staram się zawsze pomóc, ale wiekszosc ludzi czeka tylko na okazje,zeby dokopa i tym samym dowartosciowac sie. Tak jakby siedziało tu pełno najwiekszych cudów. Wiem trudno jest ocenic te zdjęcia , bo mało na nich widac, a poza tym zdjęcie całej twarzy moze wygladac całkowicie inaczej, kto wie moze nawet ta fryzura pasować autorowi

Mnie tez to wkurza, że wiele ludzi od razu jest chamska. Czasami komus mozę sie wydawać, ze i ja taka jestem. Skoro ktoś daje fote do oceny i prosi, abysmy powiedzieli co sadzimy mówię szczerze, ale staram sie nie obrazac kogoś. Jeśli ktoś jest za chudy, nie wiem, pryszczaty, pisze to, ale w normalny sposób. Ale często wrzucane sa tu fotki innych osób. Jeśli coś ptępiam, pisze to, pzrez co i ja jestem czasem potepiana ;) A i tak podziwiam niektóre osoby za odwage, że wrzucaja tu swoje zdjecia

Gość chlopak z taki jednym pytaniem
Tak szczerze to w rzeczywistosci fryzura wyglada o wiele lepiej niz tutaj na fotkach zamieszczonych, to tylko zdjecie i do tego robione komórką.No ale wiadomo kazdy ma inny gust, jednym podoba sie to, drugim co iinego.Nikomu sie nie dogodzi w taki sam sposob :-)

Gość hhnjikbcv
cholerka , pytanie z trochę innej beczki : masz na imie Agnieszka ?

Nie, nie jestem Agnieszka :) chłopak- czesz sie tak, jak Tobie pasuje, innym nie musisz w ten sposób dogadzać... :D ;)

Gość MMMery
Beznadzieja... Lepiej zrezygnuj z jakiejkolwiek stylizacji. Naturalne, świeże, umyte będą lepiej wyglądały...

Gość tęczowa krowa
zawsze jak widzę kolesia z taką fryzurką, to śmiech mnie ogarnia. Wszyscy, których znam, co nosza takie fryzy są snobami, egoistami i narcyzami, zapatrzonymi w siebie. Coś w rodzaju: patrzcie i podziwiajcie, jaki jestem piękny :) Zresztą koleś tutaj tez napisał, że jest przystojny, to mówi samo za siebie:(

Gość forum uroda małpa
no niestety ale ja tez musze stwierdzic ze faceci z taką fryzurą to zapatrzone w siebie narcyzy, mysla ze to oni sa najpiekniejsi na swieci i do tego jeszcze cwaniaki

hahahhahahaha. zaraz sie pojawi topik \'\'moj chlopak beznadziejnie sie czesze.mam go ologic na lyso jak bedzie spal?\'\' :P

Gość ana902
fujjj!! okropne! żadna z nich..!! bleeeeeee!!!!!!!!!!

Gość anno domini furini
a mi tam sie pdobaja obie fryzury

Mojemu tacie niedawno się to przydarzyło, gdy był za granicą. Noc jak noc, nic specjalnego... Mój tata jednak obudził się za potrzebą, ale nagle zamarł; przed nim, na krześle siedział mężczyzna w średnim wieku i wpatrywał się w niego. Mój tata nie potrafił się ruszyc, tak był przerażony, drzwi, wszystko było pozamykane, więc jak...? W końcu odważył się wyciągnąc rękę do nocnej lampki i zapalic. I wtedy, gdy znowu spojrzał w tamto miejsce, tego gościa już nie było. Podobno straszny nie był fakt, że ten duch (jak to nazwac...?) był tam, bardziej przerażające było to, co od niego biło, coś demonicznego, co sprawia, że masz wrażenie, jakby zewsząd otaczało cię wielkie niebezpieczeństwo, a ty w żaden sposób nie możesz temu zaradzic. Trudno opisac. Mój tata dodał potem, że dzień wcześniej modlił się, że jak w tym domu przebywa zły duch, niech odejdzie. Gdy to usłyszałam, naprawdę mi ciarki po plecach przeszły. Na dodatek szefowa mojego taty powiedziała, że tu wcześniej mieszkał taki Czech, który się powiesił na strychu.

Gość asiasiasia
dzieki, teraz nie zasne.... :( a fryzura beznadziejna. z festynu. ogol sie na łyso boś wieśniak

Gość Sozinha
Rozumiem,że spodziewasz się szczerych wypowiedzi,zatem moja szczera również będzie-nie nakladaj żelu!nie wiem jak wyglądaja Twoje włosy bez tego mazidła,ale wydaje mi się że będą ok.Jak jestem zagorzałym fanem żelu to nakladaj go ale malutko,prawie nie zauważalnie.Nie masz też gęstych włosów(choc dokonca nie wiem bo poki co masz"maske")Sprobuj nam wrzucic zdjęcia Twoich naturalnych wlosow bez stylizacji:) Pozdrawiam

Gość eliszeba
Ni pies ,ni wydra.

Gość zastanawiajace
Januszku to Ty?

Gość hdrhprdhk
obie ohydne ; /mogłeś poczekac aż żel wyschnie i moja rade zetnij włosy i nie używaj wiecej tego żela kup lepszy czy cos bo masakra ; // stawiac wlosy na zele przy takim wysokim czole .... brak normalnie słów taaa i napewno jestes w realu jesteś przystojniejszy ! to się usmiłąm .... idz chłopie do fryzjera

Gość egoistkaxD
buhahah .! oj Ja cię KRECE .! chłopie operacja plastyczna na czolo .! po co ci wlasnie zel do tak wysokiego czola , .? i wql powiedz mi po co ci zel .? jaak i tak zadna na ciebie nie poleci z taka fryzura , i wysokim czolem .! Zakryj je grzyweczką .! nie wiem czym KOLWIEK .! noo ja tez sie usmielam ; // : smiech : : smiech : KOZACZYSZ w negatywnej tego słowa znaczeniu .!!!!!!! Hahhahahahahaah .!

O kurwa ! Problematyczne te wlosy masz. Ani w te, ani w te. Ani przedzialek, ani zaczes! Nie wiem juz kurwa co Ci doradzic. ...Musze zaklac, bom w szoku.

Gość taka sobie diewuszka
ludzie przesadzacie,wcale nie ma takich zlych wlosow.Pewnie same macie kompleksy i sie wyrzywacie!!!

Gość pomaranczowa pomarancza
gorzej niz Majdan. z dobrego serca mowie ci zebys scia swoje wlosy.

Gość egoistkaxD
taka sobie diewuszka .. Ciebie to tylko wyśmiac .!!! NIBY dlaczego mamy miec kompleksyy .? ; / jakos ja nie mam , ! Uppss. kochaneczko pomylilas sie .! Widzisz moją nazwe .?