Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boomboomboom

żele na paznokcie

Polecane posty

Gość boomboomboom

hejka wszystkim czy ktoraś ma żele na wlasnych paznokciach? od jakiegos czasu łamia mi sie paznokcie i musze je skracac :/ dopiero za granica udalo mi sie je zapuscic i chce zrobic sobe zele.Ile wtrzymuja na paznokciach? czy ładnie to wygląda? łamie sie? niszczy? prosze o rady ;*

Gość moni2222
łADNIE WYGLADA :) mi sie tam podoba nawet bardzo moja kuzymka ma i podobno co dwa tygodnie trzeba uzupelniac ale to zaleze czy szybko ci paznokcie rosna.. :):]

Gość ZakochanaWczarnychOczach
ja moge mieć za 20 zł żele. Juz w tym jest i robocizna wliczona i zele;] nie wiesz moze za ile byłoby uzupelnienie?

Gość ja mam swoja lampe
żele bardzo ładnie wyglądaja na paznokciach, jednak odpadają szybciej niż z przyklejonego tipsa. żele też niszczą płytke, dlatego ja uwazam że lepiej mieć swoje krótkie i zrobić sobie tipsy, niż zapuszczac swoje, zrobic żelem i sobie je zniszczyć. Ale to jest indywidualna sprawa ;)

Gość ZakochanaWczarnychOczach
ja właśnie słyszałam że żele utrwaldzają płytkę i wtedy sie tak nie łamią. A tipsy niszczą paznokcie bo trzeba płytke paznokciową zjarać. potem po ściągnięciu tipsa paznokcie są słabe miękkie ;/

Gość no to co w końcu
jest lepsze? A można takie paznokcie malowac na dowolny kolor i potem zmyć zmywaczem?

Gość boomboomboom
zeli nie wolno zmywac zmywaczem ;d nic ci to nie da ;] A ja mam takie pytanie :) dzis zrobilam sobie zele.. mam takie cos poraz pierwszy na paznokciach i mam takie dziwne uczucie jakby sie zapowietrzyły i mialy odpasc... wy tez tak macie?

zele to fajna sprawa, jednak jezeli ktos i takma anaturalne slabe paznokcie to zele moga abrdzo szybko odpasc . ja osobiscie nie lubie robic uzupelnien bo mi sie strasznie nudzi ,tak siedziec, i np.robie tak ,ze ide co 6 tyg. i jak mam odsrty to maluje bezbarwnym utwrdzaczem Sally Hansen ,wiec odrostow nie widac. mi zele nigdy nie odpadly,ewentulanie czasami moga w kacikach gdzies sie zapiweitrzyc i wtedy trzeba to zalatwic jak najszybciej. oczywiscie jak sie zele sciagnie to pazknocie sa tak zniszczone ze nie da sie ich zapuscic,no ale na szczescie panokcci eszybko odrastaja,wiec po jakims czasie jest juz normalnie.

Gość ja jestem zadowolona
mam zele juzod pazdziernika zmieniam tylko kosmetyczkę, bo pierwsza robiła kaszanę, druga byla za droga, a trzecia jest the best:) robi mi ronzne kolorki i wzorki trzymaja sie miesiac nic przy nich nie robie, a moge za to w nich wszystko zrobic i sie nie łamią. dlonie wygladaja pieknie:) polecam