Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Mam pytanie do ludzi inteligetnych.

Polecane posty

Czy za keepvid sie placi? bo sciagnelam dosc duzo fimlmikow i troche sie stresuje teraz... prosze o odpowiedz i z gory dziekuje. prosze bez komentarzy typu: 'trzeba bylo myslec zanim to zrobilas' - wiem, zrozumialam , nastepnym razem pomysle.

Gość google nie gryzom
nie płaci sie

Gość takze tego 2
To nie jest pytanie do inteligentnych ludzi... Co ma to wspólnego z inteligencją? No prosze Cię, dziewczyno, ogarnij się... Nie, nie płaci się.

Gość onuca
bezpłatny po 1) wszędzie gdzie się płaci to najpierw płacisz potem korzystasz po 2) takich stron jest pełno więc co to za interes robić gdy inni dają to samo za darmo nie panikuj:O jakby cię podkusiło to redtube też jest free:P

tytul byl po to aby wiecej ludzi wchodzilo, taki trik marketingowy. dzieki za powazne odpowiedzi, kamien spadl mi z serca .

Gość kukiiii
akurat - zaden inteligentny ktos nie wejdzie na taki temat - bo wie z e z góry jest to temat debilny - wiec wykrecic sie nie zdolasz

Gość takze tego 2
Było Ci potrzebne zapewnienie od 20 ludzi? Jak Ty byś była inteligentna to byś skorzystała z google.

dobra dobra mozecie po mnie zjechac jesli wam ulzy. :P koncze topik, oficjalnie :P