Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korupsko

czy lewe prawo jazdy jest bezpieczne?

Polecane posty

Gość korupsko

takie z mozliwymi wszystkimi wpisami, jest nie do wykrycia?

Gość J_Loooooooooooooo
pewnie ze nie jest, jak Cie zatrzyma policja choćby do kontroli to sprawdzaja czy masz prawko i od razu beda wiedzieli ze jest lewe i masz przejebane

Gość korupsko
no jak? jak jest w bazie i w ogóle? to chyba by nikt nie kupował.

Gość J_Loooooooooooooo
jakim cudem lewe prawko jest w bazie hę???

Gość korupsko
no własnie jest, no nie słyszeliście o tym?

Gość korupsko
pytam czy ktos sie z tym spotkał? lub sam kupował takie.

Gość ja się nie spotkałam
ale moja siostra otwarcie mówi, że dała w łapę i zdała za pierwszym razem. Nie wiem czy to znaczy że na lewo?

Gość korupsko
tez bym dała ale nie mam komu, bardziej mozliwe mogłoby byc kupienie plasticzka. ale najwazniejsza byłaby pewnosc, czy jest to bezpieczne.

Gość raczej tak
jak się nie będziesz chwalił raczej możesz być spokojny

Gość korupsko
ile to kosztuje?

Gość gość
Oczywiście,że nie jest bezpieczne i nie polecam takich praktyk. Ja osobiście jestem w posiadaniu prawka kolekcjonerskiego ze strony szybkieprawojazdy.pl - wszystko jest legalne, kupujemy dokumenty przecież wyłącznie do celów kolekcjonerskich, czyż nie? ;)

Gość gość
Na pewno o wiele bezpieczniej jest kupić prawo jazdy kolekcjonerskie - wszystko odbywa się legalnie, bo zamawiasz dokument właśnie do takich celów, przecież :) Ja szybko i tanio załatwiłem sobie poprzez clubcard.com.pl

Gość gość
tak samo jak lewe dokumenty ukonczenia medycyny :P

Gość gość
Zależy jakie dokładnie masz na myśli - na przykład prawka kolekcjonerskie, takie tak z clubcard.com.pl jest w pełni legalne. Można tam nawet tanio zamówić :)

Gość gość
popieram kolege wyżej, z tym że ja zamawiałęm swoje prawko kolekcjonerskie na szybkieprawojazdy.pl - rownież bardzo rzetelny namiar :)

Gość gość
Jak najbardziej! Każdy już wie, że szybko i prosto można zamówić sobie bardzo dobrze wyglądające dokumenty prawa jazdy kolekcjonerskiego ze strony szybkieprawojazdy.pl -> opcja w pełni legalna, dopóki oczywiście nie wylegitymujemy się takim dokumentem przed policją ;-)

Gość gość
Kierowiec z lewym prawkiem tylko w pudle powinien byc bezpieczny. Taki kierowca jest tak bezpieczny jak amator elektryk na rozdzielni wysokiego napiecia. W kazdej chwili łuk wysokiego napiecia moze mu czache zjarać:-P

Gość gość
Oczywiście. Powiem więcej - jest tak naprawdę nawet zgodne z prawem, dzięki pewnej luce w przepisach. Myślałem, że każdy wie już, że szybko i łatwo można zamówić sobie prawko kolekcjonerskie z fastidcard.com

Gość gość
Ale jazda, słuchajcie! Zamówiłem ostatnio wzór kolekcjonerski z fastidcard.com i w nagrode dostałem kod rabatowy na minus 10 proc. dla znajomych dla nowego klienta, jest aktywowany na kod 84NA7R5B.. Nie do końca wiem, czy tak to miało wyglądać, ale kod wciąż działa i kolejne osoby dostają rabat ;p

Gość KarolaOla
Moja koleżanka nie mogła zdać prawka więc na urodziny zrobiłam jej prezent i zamówiłam jej kolekcjonerskie z dokumencik com pl :D Szybko zrealizowali moje zamówienie a mina koleżanki bezcenna!

Gość Gutek22
Jak dla mnie najlepsze prawko kolekcjonerskie można kupić na offshoreidcards com!Mega jakość i cena!Na prawdę ciężko odróżnić je od oryginału!Fajną opcją jest to że na początku wysyłają próbkę dokumentu który chcemy zamówić!Zamawiałem juz kiedyś z innych stron kolekcjonerkę ale z takim czymś się jeszcze nie spotkałem!Duży plus dla nich za to!!

Gość gość
Jak was poturbuje taki kierowca z prawkiem kolekcjonerskim, to inaczej będziecie gadać!

Gość gość
Ja mam z 533141847 . No i nie tylko ja.

Gość gość
Mój kumpel ma prawko z deluxa i zadowolony ale wiadomo jest to tylko karta kolekcjonerska!