Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santanana

Moi rodzice sie rozwodza...

Polecane posty

Gość santanana

i wbrew pozorom...bardzo sie ciesze. Czy to normalne??

Gość filojkowa
normalne. jak ja bylam lodsza tez nie mialabym nic przeciwko gdyby moi chceli sie rozwiesc

Lepiej żyć oddzielnie w spokoju niż razem w burzy niszcząc tym samym komuś życie. Takie jest moje zdanie. Możecie mnie teraz pożreć żywcem.

Gość 1234567.....
a ile masz lat ? wiesz to że się cieszysz nie jest zbrodnią jeśli w domu były awantury i niezdrowa sytuacja a dzięki rozwodowi nastąpi błogi spokój to super ważne żeby utrzymać dobre relacje z obojgiem z nich

ja też sie cieszyłamjak moi rodzice sie rozwiedli:) a to juz 18 lat temu. Tak to jest normalne. Jesli uwazasz ze po ich rozwodzie w końcu bedziesz miała spokój i nie bedziesz juz musiała patrzec na to co sie dzieje między Nimi.

Gość asedriwoa
do jessienna a dlaczego mamy cie pozerac :P ja jestem tego samego zdania, lepiej sie rozwiesc niz niszczyc dziecinstwo dziecku. a ze ludzie beda gadac lub rodzina bedzie na nie ... niech spadaja na drzewo.

Gość santanana
mam skonczone 22 lata i sama w przszlym roku wychodze za maz. Tak awantury byly, poza tym glupota mojego ojca nie zna granic, wiem tez ze zdradzal moja mame...Tylko co pozniej?? nie wyobrazam sobie mieszkania pod jednym dachem z ta osoba

Gość santanana
a co zniszczenia dziecinstwa to racja, moj brat ma 10 lat i bardzo przezywa wszystko

Gość santanana
I nie obchodzi mnie co beda mowic inni rodzina i znajomi, w koncu to nasze, zycie a nie ich