Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bina88

Targ Katowice

Polecane posty

Gość bina88

Witam! Czy wie ktoś może w jakich godzinach i dniach czynny jest targ w Katowicach? Czy kupię tam sukienkę na wesele (długa z gorsetem)?? Gdzie jeszcze w okolicy można kupić sukienkę wieczorową? Pozdrawiam

Gość Miss Walentynka
Poco Ci to.?? A z kąt wiemy o której godz. jest czynny :/ Sama się dowiedz! a..fajne ciuszki znajdziesz w H&M ..albo Hausie :) Bo żaden sklep nie jest wypasiony jak H&M kocham Go !! Pozdrawiam :)

Gość binao
Może nie kazdy chce kupować w H&M, a poza tym , tam raczej nie znajdę sukni wieczorowej I mało mnie to interesuje jakie sklepy "kochasz" Najpierw się czyta a później komentuje :)

A z kąt -Miss walentynka, zajrzyj do słownika hm, myslę, że od 9 napewno, do około 14, natomiast nie jestem pewna, czy znajdziesz tam, czego szukasz :)

Gość awatarka
o szaber plac Ci chodzi?

Gość arramandda
jesli masz na myśli ten koło dworca to pewnie od ok. 9 do 15-16, o 16. chyba się zaczynają zbierac, albo jakos tak ale takiej sukni tam nie kupisz... przechodziłam tam na autobus kilka razy w tygodniu i nigdy nie widziałam czegos takiego :P

Gość przypuszczam że...
...chodzi o załęże :) kiedyś tam jeździłam był czynny w nocy do około 6 - 7, wtedy odbywała się sprzedaż hurtowa, później można było kupić pojedyncze ciuszki, ale już w wyższych cenach, z tego co wiem to lepiej jechać około 7-8 żeby pooglądać wszystko - z tym że nie wiem jak wygląda to dzisiaj ja kupiłam suknie na studniówkę, ale to było daaaaaawno ;)

Gość awatarka
na szaberplac najlepiej jechac ok.8 godz.obojetnie w jaki dzien. Ciuchy raczej sa tandetne,ale jest kilka bud z sensownymi ubraniami.Proponuje jakies galerie,mozna na cos fajnego trafic

Gość binao
dziekuje bardzo za informacje :)

Gość misiu jogi bubu
ten jak sie jedzie koło ulicy boheńskiego, chyba załęże to w każdy dzień oprócz pn 6-12

szaber plac od wtorku do niedzieli w weekendy dziki tłum ludzi, dziś byłam ok 7 i był luuuz takie kiecki spokojnie znajdziesz