Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa opini innych

Jakie miasto według was w Polsce jest najbrzydsze?

Polecane posty

Gość sorru ale to ma byc twoja
A jak dla mnie to wlaśnie katowice mają w sobie coś fajnego... :) nie wiem, co ale pomieszkam tu parę lat więc może się okaże wkrótce. :):):)

Gość Quatka
tak najlepiej napisac KATOWICE...bo wszyscy mówią , ż ponuro , smród , dym zanieczyszczenia....a wiekszość nigdy tam nie była...PRZYJEDZ , ZOBACZ...a potem pisz;/

Gość addagsdgdfgdfgdfgdsfgdgdgsdg
wypraszam sobie, 2 tygodnie temu miałam okazję spędzić tydzień w katowicach, i stwierdzam że to paskudne miasto. ładny może jest tylko ten duży park z basenem, ale to na zadupiu i nie rekompensuje śmierdzącego miasta z 25 letnimi huczącymi tramwajami.

Gość dor.
Do tych, którzy wymienili Białystok --> A kiedy ostatnio byliście w Białymstoku? 20 lat temu? A może w ogóle? Ja urodziłam się i mieszkam w tym mieście i nie jest to żaden sentyment, ale sądzę, że to jedno z najwspanialszych miejsc w Polsce. Czyste powietrze, dużo zieleni, całe mnóstwo knajp, dyskotek, pubów i restauracji. Piękny rynek w centrum, duży park, dobre trasy rowerowe, ciekawe imprezy muzyczne i filmowe, bogata historia, niesamowity zlepek wielu kultur i dużo zabytków. W ostatnich latach Białystok bardzo się rozwinął i myślę, że wiele osób, które były u nas bardzo dawno, byłoby mile zaskoczonych. Podsumowując, zapraszam do Białegostoku - żeby coś osądzać, trzeba to zobaczyć. A z innych miast polskich za szczególnie piękne uważam Sopot, Wrocław i Kraków. Pozdrawiam wszystkich :)

Gość missmoss
najpiekniejsze: Gdansk, Gdynia, Sopot, Kalisz

Gość uikzo
najpiekniejsze : Gliwice , Kraków , Sopot , Wrocław

Gość Niunia Bolgin.
Okej sprostuję coś wszystkim teoretycznym osóbkom. Mówi się, że ŚLĄSK, Katowice są okropne. Zanieczyszczone i wogóle. I zgodzę się, okej. Ale to jest mówione ogółem? Czy ktoś z tych osób był kiedyś w pewnym mieście śląskim- Rybniku?! Nie, nie był. Więc po co, do cholery oceniacie coś, o czym nic nie wiecie? Żenujące i totalnie niepoprawne: *** BRZYDKIE: (Nie ma. Każde miasto jest ładne...na swój sposób.) ŁADNE: WSZYSTKIE. I nikt nie wciśnie mi kitu, że kłamię. *** WIĘC ZANIM ZNÓW POWIECIE COŚ ZŁEGO O KTÓRYMŚ Z POLSKICH MIAST, PRZECZYTAJCIE TĄ OPINIĘ.! :/

Gość _mazowszanka_
ci co piszą ze Radom jest brzydkim miastem to byli chyba tu przed wojną, albo tylko ze słyszenia tak twierdzą. Muszę was zmartwić ale Radom jest ładnym miastem i coraz ładniejszym. Co do brzydkich miast to nie będe sie wypowiadać bo każde ma jakiś urok i coś ladnego w sobie

Gość oj ale będą
dyskutować... najgorsze co widziałam to bydgoszcz, ale podobno trafiłam w złą dzielnicę;-)... każde miasto ma ładniejsze i brzydsze miejsca, każdy znajdzie coś dla siebie, poza tym są przecież różne gusta;-)

Gość kolomyja
Morąg

brzydkie: Kielceee - za małe, za małe! xP sama stąd jestem. chociaż tyle, że syfu nie ma. Jeszcze Warszawa, Siedlce. ładne: Trójmiasto, Kołobrzeg, Kraków ^^

Gość kukur
najpiękniejsze -Kraków -Lublin -Bydgoszcz -Wrocław najbrzydsze -Łódż -Torun -Wałbrzych

Gość ciapagalaaa
najladniejsze: wrocław, bydgoszcz, gdynia najbrzydsze: katowice, sopot, inowrocław

Gość Catherine7557
najbrzydsze - chorzów i bytom .. Na bytomiu jak jednym kołem w dziure nie wjedziesz, to wjedziesz drugim ;d

Gość Łódzki syf
najgorzej jest w Łodzi -syf kiła i mogiła, dużo drechów i żulostwa się kręci, jest kilka fajnych miejsc , które niestety toną w oceanie brudu i szarości tego miasta

Gość uytudes
ja mieszkam na Sląsku i uwazam ze Slask a tak dokladnie to na pewno nie katowice ... Moze bytom Switochlowice.. Ktos kto nie mieszka na Slasku moze tylko powiedziec ze katowice sa najbrzydsze ..

Gość hfhfghfhdfhfdjhfdj
uwielbiam te skrajne opinie o niektorych miastach:D ale jak ktos mowi ze krakow jest najbrzydszy bo temat jest i najbrzydszym miescie to chyba nie widzial innych miast p.s tak jestem z krakowa

Gość vbgfre
Miasto Kraków, może nie najbrzydsze ale atmosfera okropna. Ludzie podli . Nawet porządnego deptaka nie ma. Mało zieleni, parę śmierdzących skwerów obsranych przez psy, jeden rynek i floriańska wąska jak dupa węża, cała atrakcja. Zero ciągów pieszych wszystko poprzecinane ulicami.

i żeby mi nikt nie zarzucał, że ostatnio byłam w tych miastach przed wojną, informuję, że w każdym z tych trzech mieszkałam po kilka miesięcy przez ostatnie dwa lata, bo pracowałam w różnych filiach swojej firmy.

Gość kkobietkaa
Stalowa Wola - misto betonowej plyty, nie ma ryneczka, nie ma nic, tylko bloki, bliko i wielki bazar

Gość walbrzych
i potrkow kujawski

zeby odpowiedzieć na to pytanie to musiałbym zobaczyć wszystkie miasta w kraju, a tak to kazdy napisze to miasto które mu się źle kojarzy i go nie lubi, bez sensu

Gość lodz jest najbrzydsza
nie ma gorszego miasta...

Gość zosia samosia z Zabrza
najbrzydsze BYTOM i RUDA Śl. gorszych nie widziałam.. w zasadzie w kazdym miescie sa lepsze i gorsze dzielnice i każdemu można coś zarzucić, jak np. brak rynku w Zabrzu i najokropniejszy dworzec (ale i tak plasuje sie w 10 najlepszych wg mnie:D Kraków? piekny..rynek i Wawel, bo dalej nie byłam:D Wrocław to samo:) Kielce, super deptak:)