Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa opini innych

Jakie miasto według was w Polsce jest najbrzydsze?

Polecane posty

Najbrzydsze moim zdaniem to: Katowice Chorzów Bytom Zabrze A najładniejsze... Hmmm... Nie wiem ;P

Gość abcedfghijklmnoprstuwyz
moim zdaniem Kobyłka ! ! !

Mega brzydki jest Tarnow . Krakowa tez nie lubie niestety, ladne jest tylko centrum. Natomiast uwielbiam Poznan i mam zwiazanych z nim wiele cieplych wspomnien :D tam odbyly sie moje pierwsze praktyki...🌼

Gość KATOWICESOSNOWIEC
RACIBÓRZ NAJŁADNIEJSZY

Najbrzydsze: Łódź, Grudziądz, Wałbrzych, Warszawa, Gdynia Najładniejsze: Gdańsk, Toruń, Wrocław,

Oczywiście , ze najładniejszy jest Rzeszów :D A tak serio Kraków jest calkiem ładny, a do tych brzydkich zdecydowanie zaliczyłabym Warszawe

Gość bezapelacyjnie najohydniejszy
jest szczecin floating garden 2050 buahhahahahaha!

hm, jeśli chodzi o Warszawę, to zależy, jaka dzielnica. Praga Południe jest okropna, Ursus, Włochy czy Żoliborz też takie sobie. Ale na przykład Śródmieście (głównie Krakowskie Przedmieście, Starówka czy Nowy świat) - wspaniałe! :)

Gość Bleffly.
Jestem z Katowic(Rybnik) i powiem, że nie jest źle. Ale w centrum rzeczywiście okropnie. W Rybniku jest wiele zabytków, pomników i wogóle. Mój dom jest umieszczony przy lesie, łące i ogromnym polu. Jeśli chcę pójść do centrum, 10 minut :}. Ale w okolicy mojego domu jest spokojnie. O wiele gorzej w Łodzi, i Bytomiu(gdzie byłam). A w Warszawie to już wogóle. Dużo piękniejsze jest mój Kołobrzeg, Kraków i Sopot(byłam). Więc w Katowicach średnio jest. Jednakże myślę, że to kwestia gustu. A O GUSTACH się NIE dyskutuje, co nie?

Gość dsfds
swietochlowice

Gość Czarnaewaanna
Jeszcze jakiś czas temu powiedziałabym,że prudnik jest paskudny. Ale ostatnio tam byłam i całkiem całkiem się administratorzy starają. Wałbrzych mi się nie podobał nigdy. Bystrzyca kłocka też nie. Ani gliwice. Najładniejsze-to rzecz subiektywna. Dla mnie urokliwa jest limanowa,opole,nysa... Za to mój mąż twierdzi że poznań jest super-ja nie byłam,to się nie wypowiadam:)

Gość ukzie
na slasku najbrzydsze sa Bytom i Swietochlowice , a najladniejsze Rybnik i Gliwice

Gość brzydkie to dla mnie Radom
ładne Kazimierz nad Wisla , Krosno , Sanok

Gość bułka z szynką i z masłem
Przemyśl brzydki Sopot ładny

Gość adi_P
ładne miasta to Świnoujście,Gdynia, Gdańsk Poznań, Wrocław ,Szczecin, Szklarska Poręba,Żywiec. A brzydkie miasta to Wałbrzych, Kraków,Katowice, Racibórz, Białystok,Rzeszów, Bytom.

paskudne: Siedlce, Radom, Puławy, Bydgoszcz najładniejsze: Kraków, Lublin, Sandomierz, Kazimierz n. Wisła (chociaż to mieścina raczej)

Gość Gumeśśś.
Piękny jest Rybnik, Kołobrzeg i Kraków. Mieszkam w Warszawie, i myślę, że to OKROPNE miejsce. Wszędzie pełno złodziei, alkoholików, dilerów i innych przestępców. Wszędzie tłumy, pełno pojazdów i jeszcze to brudne, śmierdzące metro. A wogóle brzydko jest w Bydgoszczy. Fuu.

Gość Wiem to napewno
Brzydkie są: Katowice, Zabrze, Rybnik, Gliwice, Bydgoszcz i Rzeszów :-O Piękne są: 3miasto, Szczecin, Poznań :)

Gość Violllllllllllllllllllllllllla
Brzydkie to - Wroclaw(poza rynkiem jest paskudny,stre b.zniszczone i zaniedbane budynki,nad odra pelno syfu nikt po sobie nie sprzata), chyba cale wojewodztwo sloskie i do;lnoslaskie. ladny to rzeszow, sandomierz, krakow gdynia,gdansk

Gość balagan i syf i nuuda
Włocławek ochyyyda!! (ps.mieszkam w nim :o )

A ja jestem z Kielce i powiem ze nie sa brzydkie:) Bez rewelacji poprostu, małe miasto i tyle wiec jakich tu atrakcji sie spodziewac, tyle ze syfu ni ema;] Kaków jest ładny, żywiec:D zakopane:D

Gość addagsdgdfgdfgdfgdsfgdgdgsdg
ładny: WROCŁAW paskudne" POZNAŃ i KATOWICE