Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulka 28 lat

ktora z was wyglada mlodziej niz w rzeczywistosci.. i ma kompleksy z tego powodu

Polecane posty

Gość asiulka 28 lat

ja mam 28 lat, a wygladam na 22 (tak mnie ostatnio ktos oszacowal, i nie jest to jednostkowa opinia) szlag mnie trafia jak niektorzy biora mnie za poczatkujaca studentke, podczas gdy niektorzy z moich znajomych-rownolatkow, maja tytul doktora :(

Gość asiulka 28 lat
na dyscu poznałam chlopaka takie ciacho... i zaproponowałam mu seks , a on , że nie jest pedofilem.

Gość kleo99
O ludzie, zaraz zaczna sie opowiesci 40stek twierdzacych, ze nie moga kupib papierosow bez pokazania dowodu, kiedy nawet 10letnie dziecko je bez problemu kupi:D:D

Gość asiulka 28 lat
idz sie odczep podszywaczu wredny

To ja tak miałam z tym , że mam 25 lat :P w kiosku Pan zapytał mnie o dowód kiedy kupowałam papierosy , a ja z usmiechem na twarzy Mu go pokazałam . Po wszystkim Pan kioskarz powiedział "ale się Pani dobrze trzyma , jak mumia egipska" :D

Gość heheheehheehehehehheehheheehhh
Ja mam 19 lat, a jestem brana za gimnazjalistkę :D Nie jest to dla mnie jakieś problem, raczej się z tego śmieję. Gorzej, że podobają mi się starsi mężczyźni... :O

Foczka_ - fajny kioskarz :D

Gość arramandda
Ciesz sie, że w wieku 28 lat wyglądasz na 22, ja bym tak chciała ;) Kiedyś to będzie duuża zaleta. Gorzej mam ja, mam 20 lat, a ludzie dają mi 14-15 :O Studiuje, a wyglądam na gimnazjalistkę...

Gość arramandda
z tą mumią egipską niezłe :D

Arramandda - no to jesteśmy w podobnej sytuacji :)

Gość ioiioioioioio
ja mam 40 lat...dzis facet w kiosku kazał okazac mi dowód gdy chciałem kupic papierosy

Gość ergear
jezus, odmladzaja cie io 6 lat i ty masz ztym problem????????????????????????????????????????????? powiem ci, ze przedziwny to problem :/ a ja tez mam 28, a wygladam na 25 moze moze :) a jak ktos mnie czasem jeszcze raz na rok poprosi o dowod jak fajki kupuje, to bardzo grzecznie i z usmiechem dziekuje mu i pokazuje :) przeciez to najlepsze, co moze sie kobiecie przydażyc

Gość trynia199
lol ja mam 19:P a wygladam jak 15:P i to nie jest takie fajne;P ale nie mam kompleksow;)jak ktos sensownyt o nie bedzie patrzyl czy wygladam na 15 tylko czy mam cos w glowie:)

Ja tam się cieszę :) Mam 25 lat a wyglądam młodo i świeżo a nie jak wytapetowana pudernica :P Ale za czasów szkoły średniej był to dla mnie straszny problem . Byłam mała i chuda. Ludzie nie traktowali mnie poważnie :P

Gość ksennaaaa
ja mam 32, a ludzie daja mi gora 25:D, ja tam sie z tego ciesze. Kiedys jednak nie znosilam!

Foczka, ja właśnie jestem mała i chuda. Udało Ci się przytyć? :D

Gość arramandda
Haha witam, ja tez jestem mała i chuda ;) i niesttey również nie jestem traktowana zbyt powaznie, zwłaszcza przez wykładowców :O o zgrozo, kiedyś jedna powiedziała mi: "Pani to jest taka słodziutka...". Poczułam sie jak idiotka.

Aż za bardzo :P Aczkolwiek wiele osób mówi , że wreszcie wyglądam normalnie :P Do końca szkoły średniej wazyłam do 44 kg przy wzroście 162 cm :P Teraz ważę około 52 , ale z czasem chce schudnąć do 49 :) Na studiach się roztyłam bo to piwko tu , tam , kebab w przerwie między zajęciami i cały czas na tyłku przy książkach . Zero ruchu . Ale przyjdzie czas , że schudnę i wtedy już nie będzie mi to przeszkadzało :D

Gość ja mam 26 lat a wygladam na 20
i jestem facetem. U kobiet taka sytuacja dziala na plus co innego u mezczyzny. Od zawsze mialem kurewskie kompleksy

ja mam 26 lat a wygladam na 20 : w sumie masz rację . Kobieta jak chce wyglądac poważniej/starzej to zmienia makijaż na bardziej drapieżny i kilka lat ma do przodu a facet musi być jaki jest ... Ale myśle , że z czasem będziesz się cieszył , że tak szybko się nie starzejesz .