Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghhgfd

CO JA MAM ZROBIC??

Polecane posty

Gość dfghhgfd

zaczne od poczatku. Mam chlopaka ktorego kocham nad zycie. Przez ostatnie 2 tyg. pomagal w budowie domu swojego ciotecznego brata. I przez te 2 tyg. non stop chodzil pijany bo mowil ze piwem najlepiej ugasic pragnienie. no to ok...niech tak bedzie. Wczoraj bylismy na imprezie i jechal swoim autem to myslalam ze nie bedzie pil..ale poszedl auto odstawil i przyszedl pic. Zwracalam mu uwage ze ile to mozna a on mi na to ze przesadzam. I ze to jst dla ludzi. Nigdy taki nie byl. Probowalam juz i prosba i grozba a on nic..nie bierze moich slow na powaznie. Co ja mam robic? rece juz mi opadaja. Wczesniej tak nie pil tylko teraz przez te 2 tyg. czy on sie zmieni?? W srode ma urodziny swojego ojca i pewnie tez bedzie pil..no i na koniec tyg. jest zakonczenie budowy domu..i znowu %%. POMOZCIE!!, dodam ze nie oboje mamy 22 lata.

Gość dfghhgfd
nikt nie pomoze?

Gość dfghhgfd
hello....

Gość dfghhgfd
przez to picie to już stał się praktycznie

Gość anabolitos steridos
jedyna rada zmienic faceta

Gość dfghhgfd
zmienic...tez o tym myslalam...ale ten mi pasuje gdyby nie to picie od 2tyg.

Gość toja22-22
mam swoje lata i co nieco wiem o zyciu naiwnie sadzilam ze jak kocha to przestanie pic ZAPOMNIJ daj mu tylko JEDNA szanse zostaw go powiedz ze jak przestanie pic to pomyslisz co dalej z wami a teraz zerwij jak najszybciej jesli cie kocha to przestanie a jesli nie to za jakis czas znowu sie napije i wtedy odejdz definitywnie chyba ze chcesz sie meczyc z pijakiem wierz mi nie wchodzi sie dwa razy do tej samej wody

Gość anabolitos steridos
twoja sprawa i decyzja to zyj z pijakiem i nie zawracaj nam gitary

wg. mnie upijanie się jest dobre dla gówniarzy... albo się z pewnych rzeczy wyrasta albo nie. Kochasz go daj mu szanse, postaraj się go trochę oduczyć picia (może jakieś złośliwostki o alkoholizmie itp) jak to nie podziała cóż, nie będziesz miała z nim łatwego życia.

Gość ergear
ja pierdziele, mowisz jakby conajmniej w alkoholizm popadał. wyluzuj i zsiadz z niego, popije sobie 3 , 4 tygodnie i mu przejdzie. nie paniekuj jak idiotka

Gość dfghhgfd
dlatego chce oczekac jeszcze i zobaczyc co bedzie po skonczonej budowie

Gość dfghhgfd
a poza tym mam nadzieje ze to jeszcze nie alkoholizm

Gość normalne to nie jest
nikt normalny nie pija piwa codziennie , no jeszcze jedno po pracy ale picie 5 piw w ciągu dnia to już nałóg .

Gość dfghhgfd
wczesniej nigdy mu sie to nie zdazylo...rozumiem ostatnie dni byly bardzo gorace..i moze ial racje ze co wypije to pol godziy i juz to wypoci..i nie ma powodu do zmartwien. sama nie wiem

Mam ojca alkoholika, wierz mi, każde usprawiedliwienie jest dobre, a to upał, a to lepiej się pracuje... Zawsze moment na przestanie będzie, ale za chwilę, tylko że ona nigdy nie nadchodzi. Skoro teraz budowa jest wymówką, za chwile będzie coś innego i jeszcze innego. 2 tygodnie ciągłego bycia na fazie nie są w żadnym razie normalne, jeśli on tego nie czuje i nie spojrzy z innej strony, a Ty postanowisz przy kimś takim zostać, masz przechlapane.