Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt miła jaaaaaaaa

Jestem zbyt miła?

Polecane posty

Gość Zbyt miła jaaaaaaaa

Jesteśmy razem prawie dwa lata. Ogólnie nasz związek jest szczęśliwy. Artur prawie codziennie się ze mną spotyka, dzwoni, pisze. Ale mam dziwne wrażenie, że coś jakby wygasło, jakby juz aż tak się nie starał. Ostatnio byliśmy ze znajomymi na wakacjach i się troche na niego o coś pogniewałam to była taki miły, kochający, z pięc razy powtarzał mi jak mnie kocha i ciągle nadskakiwał. Wtedy zdałam sobie sprawę że tak na codzień ja jestem taka. Często mówię mu że go kocham, wysyłam mu po 50 buziaczków (on odsyła mi10)...Dziecinny przykład, ale nie chodzi o glupie buziaczki tylko zastanawiam się, czy nie za bardzo mu nadskakuje...

Gość Zbyt miła jaaaaaaaa
Właśnie chyba spróbuję. Tylko ciężko mi tak. Miałam zacząć od dzisiaj, obiecałam sobie, że teraz nie powiem mu pierwsza że go kocham i znów wyslałam mu milego smsa że go kocham i tęsknie. Chyba jestem nieuleczalnie mila. I na tym trace, bo kiedyś częściej mowił mi że mu zależy, a teraz sam nie mówi prawie wcale, tylko jak ja pierwsza powiem.

Gość jest takie powiedzenie
jestes zbyt gorzka - to cie wypluja jestes zbyt słodka - to cie zjedza;) umiar złotko umiar

Gość ja kiedys to uslyszalam
ze jestem zbyt mila i za bardzo nadskakuje... No to sie zaczelam hamowac, az padlo "czemu jestem taka oschla". Trudno dogodzic :O

Gość jestem kobietą ale...
50 buziaczków - zaraz się pożygam... :O

Gość 50 buziaczkow
hahahahahaha :o jak on to wytrzymuje?