Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lody_bambino

moja dziewczyna nie moze od tylu

Polecane posty

Skoro to dla Ciebie takie istotne, to rzeczywiście źle się dobraliście. Cieszę się, że mam faceta, który myśli głową:) A co do dziewczyny, to pewnie przez Ciebie ma kompleksy. Jeśli dałeś jej do zrozumienia, że to dla Ciebie ważne, a ona nie może, musi się czuć podle..

Gość lody_bambino
nie no po prostu musi znalezc sobie faceta, ktory lubi inne pozycje. taka madra jestes, to na pewno slyszalas co to znaczy niedopasowanie seksualne, prawda? wlasnie u nas to wystepuje, nie pasujemy do siebie pod wzgledem seksualnym.

Nigdzie nie napisałam, że jestem mądra. Niestety, ale jestem genetycznie obciążona zerowym IQ (mam na myśli to, że jestem blondynką). Tak, wiem, co to jest niedopasowanie seksualne, sama przez to przeszłam. Jednak tam my mimo wszystko staraliśmy się kochać, a nie "dymać" czy "pieprzyć". Brr, to takie przedmiotowe.

Gość lody_bambino
'staraliscie sie', ale nic nie napisalas jak to sie skonczylo - wasz zwiazek przetrwal, czy zmienilas partnera?

Gość y5u5
współczuje ja bym mogła tylko do tyłu sie kochać zajebiście tak jest

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość inna_niż_Ty
od tyłu jest bosko!!!!!!!!!

Gość inna_niż_Ty
może jest za duży dla niej ... albo ona lubi tylko "po bożemu" B-) ;-D

Gość lody_bambino
za duzy nie jestem na pewno, moj penis jest przecietnej grubosci, dlugosc jest rowniez przecietna. jest prosty, nie jest krzywy, jak tu niektorzy sugerowali. po prostu z nią cos jest nie tak :(

Gość Wsza Łonowa
Moja żona też nie lubi od tyłu, tak samo twierdzi że ma tyłozgięcie i co mam się rozwieść? Zeby mi troszeczkę zrobić przyjemności pozwala wejść ale jak widzę i słyszę że cierpi sam rezygnuję na rzecz innych przyjemności od wdzięcznej małżonki. Zawsze się opłaca!!!

Gość Wsza Łonowa
Dla Lody bam bino czy jakoś tam, poczytaj będziesz mądrzejszy: Nieznaczne odchylenia od prawidłowego położenia macicy nie stanowią żadnego objawu chorobowego. Największe znaczenie wydaje się mieć najczęściej rozpoznawana nieprawidłowość położenia macicy - tyłozgięcie. W tej patologii trzon macicy skierowany jest w kierunku zagłębienia odbytniczo-macicznego. Przyczyną tyłozgięcia mogą być przebyte częste stany zapalne w obrębie miednicy mniejszej i powstałe w ich wyniku liczne zrosty, endometrioza i inne. Najczęściej nie daje ono żadnych dolegliwości, jednakże tyłozgięcie dużego stopnia może zwiększać ryzyko poronienia, gdyż może być przyczyną zastoju żylnego, jak również zmian w układzie włośniczek doprowadzając do niedostatecznego rozwoju doczesnej i trudności w implantacji zarodka. W przypadku tyłozgięcia częściej spotyka się niepłodność oraz poronienia nawykowe. Należy podkreślić, że nieznacznego stopnia tyłozgięcie najczęściej nie stanowi problemu w zajściu i donoszeniu ciąży, gdyż macica powiększając się przyjmuje położenie najdogodniejsze dla rozwoju płodu. W przypadku tyłozgiętej macicy znacznie częściej pojawiają się bolesne miesiączki, bolesność podczas współżycia płciowego, jak również przewlekły ból w miednicy małej. Najczęściej powyżej opisane dolegliwości oraz niepłodność czy problemy w donoszeniu ciąży są wynikiem czynników i chorób współistniejących z tyłozgięciem jak np. zrosty czy endometrioza, a nie samego tyłozgięcia.

Gość rasowy homo
a ja mam tyłozgięcie prostaty!!! i też nie mogę od tyłu!!! ja mam dopiero dramat :( :( :( :( bo co ma robić homoseksualista jak nie może4 od tyłu?? :( te wasze problemy są banalne :(

Gość Wsza Łonowa
Wsadź se w tyłek granat F1 to ci wyprostuje prostatę.

Niestety nie, brak seksu doprowadzil nas oboje do frustracji,ze z nami jest cos nie tak. On miał 21cm dł i w obwodzie ponad 18, niestety jestem na tyle ciasna,ze nie mogl wejsc, chyba ze sprawiajac mi koszmarny ból.