Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sUpErLaSsEcZkA.

Wyginam się w bioderkach i myśle DZIEKUJE CI BOZE że stworzyłeś mnie tak piękną

Polecane posty

Gość można sie uśmiać xD
usrasz to sie Ty, na czekoladowo w tej saunie :D Idź do solarium jeszcze bo to pewnie twoje hobby :>

Gość olka999
Niech mnie ktoś trzyma bo umrę ze śmiechu.... Debil to debil. Debilowi nie wytłumaczysz!!! Dziewczyno jak chcesz się pochwalić tym co Ci tatuś sponsoruje to pogadaj ze znajomymi, powiedź komuś prsto w oczy. Tylko tacy kretyni jak Ty dowartościowują się na forum.

Gość mozna sie uśmiać xD
ludzie nic tu po nas. NIech sie dalej sobą jara, ale sama :D Pewnie sie na swój wyglad sama przed lustrem masturbuje hehehehehe

Gość olka999
Z kogoś trzeba się pośmiać ;)

Gość mozna sie uśmiać xD
dokladnie, narcyziki w końcu też przekwitają.. ehhh jak mi przyyykrooo, Zal dupe sciska :D

Ludzie sa jednak straszni, tacy pełni zazdrosci...... jadu...... zawiści ciezko sie wyróżniac z tlumu jak Ja...... tłum cie zdepcze....... :(

Gość mozna sie uśmiać xD
no widzisz jakaś ty biedna :( Trzeba było sie tak nie przechwalać.. Oczekiwałaś oklasków, chołdów i podniecania sie na twój wygląd???? sorry ale jesli nawet przyciągasz swoim wygladem to niestety ale odstraszasz charakterem :/ A wygladem to mozesz kupic tylko cwaniaków którzy polecą na twoja kase i bardzo dobrze bd wiedzieli jak cie wykorzystać :):):)

Gość karola21
Jedno najbardziej mnie rozśmieszyło ,że czyta książkę Ulissesa Joyce obśmiałam się jak norka , fajny wątek wpisuj się dalej , polewa na maksa

Gość olka999
Mam wrażenie czy to może najlepsza przyjaciółka Paris Hilton?

zieeeeeeew, ile już było takich tematów?"jestem piekna, zajebista i szczęsliwa, zazdrościcie mi?" albo " mam wielką pałe, laski na mnie lecą, moge miec każda, a wy stulejarze? hahaha" itp a czemu sa takie tematy,? bo głupi ludzie z zawiści, zazdrości lub czystej chęci podważenia tego o czym autorka pisze, nakręcają takich prowokatorów. ludzie ogarnijcie sie.............................. laski przodują w nabieraniu sie na prowokacje a takie to już szczególnie...o naiwności Oo

Gość trutututu
rzyczę powodzenia bo jeśli myślisz ze samo zarządzanie wystarczy by dostać się do rady nadzorczej to poczytaj trochę http://www.rp.pl/artykul/114590,231605_Znacznie_trudniej__bedzie_sie_dostac_do_rad_nadzorczych.html Tutaj niestety sama miseczka c i jędrne ciało nie wystarczy tu potrzebny jest bardzo jędrny mózg,a o nim nic nie pisałaś:)

Gość trutututu
coś się nie otwiera ale proponuję poczytać trochę o egzaminach -powodzenia !!!

Gość olka999
Powoli powoli i nasza super ekstra fajna gwiazda zblednie.... I to wtedy bedzie "żal.pl"