Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaankka35

mam 35 lat--problem z ubioremm--------------------------

Polecane posty

Gość aaaankka35

otórz zawszesie ubierałam od 20 roku zycia wyzywająco ,,lubie róz makijaz mocny bląd włosy ale mam juz 35 lat i normalnie nie moge ptrzejsc na inny styl myslicie ze jeszcze mi wypada pasuje

Gość aaaankka35
lubie tesz odslaniac moje opfite cyce

Gość annna32222
Aniu, ja mam 32 lata i mam to samo. Obcisłe małe bluzeczki, jeansy, blond włosy-nie hcę się zmieniać ale czasami czuję się jak dzidzia piernik )))

Gość aaaankka35
lubie miniówy, pończoszki, gorsety lateksowe bzykam sie z młodymi na dyskotekach

Gość aaaankka35
no własnie nie chce sie starzec

Gość annna32222
ja też nie, nie wyobrażam sobie że będzie 40 a ja nadal w kitce i jeansach i czarnymi kreskami wokół oczu. Tak bardzo chciałabym mieć 20 lat echhh...

Gość Ewaldi
apel do kobiet po trzydziestce mam : pokażcie tym młodym Damulkom, że posiadacie swój własny styl ubioru i niech się uczą od Was bo te młode nie mają skąd czerpać wzorców i nawet w upalne dni nic innego nie potrafią założyć na swoje zadki oprócz dżinsów tureckich :)

Gość bjjgjfgjfjg
najlepsze jest jak takie stare lampuceryu jeszcze sie smaza w solarium

aaaankka35 zalatuje żartem :-) a jeśli na serio chcesz wiedzieć... 35 lat to wcale nie jest za dużo na jakiś tam ubiór i jeszcze dłuuuugo możesz tak jak dla mnie jeszcze 20 lat :-D pod warunkiem że nogi nadal będziesz miała zgrabne z tym że kobieta w żadnym wieku nie może wyglądać jak prostytutka jeśli wiesz o jakie przegięcie mi chodzi...

Gość annna32222
To w czym powinna chodzić kobieta, jak nie w jeansach?

Gość awar
a nas takie pierdolamenty: Kilka słów o sobie: *niepoprawna idealistka *nadrważliwiec *czeresnio przytulko herbato - holiczka :) pzyholoszka ]:->

Gość Ewaldi
annna32222 daj spokój z tym dżinsem, w swoim ogródku możesz w tym trawę kosić ale nie pokazuj się tak ubrana w miejscach publicznych , kobiecie po trzydziestce zwyczajnie nie wypada :)

Gość annna32222
e tam bez przesady, po co się stroić dla innych. Z resztą drętwe ciuchy ubieram do banku jak idę- bo tam pracuję a tak to olewam ubiór )Autorko -ja do 60 będę się tak ubierać,bo tak lubię. Pozdrawiam ;)