Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość issss

Czy to prawda, że większość kobiet po ślubie traci ochotę na seks?

Polecane posty

Gość issss

A jeśli to prawda to dlaczego tak jest?

bo kobiety czaruja tylko do slubu,a potem juz maja tego wymazonego,mozna sie przed sasiadkami pochwalic,a w domu nosza w kolko te same ciuchy,potem ciaza,dziecko.....i zapomnij o seksie,nastepnie one zakladaja tutaj topic:czemu moj facet mnie zdradza???

Gość elfonso
mysia8250, dlaczego 8250?

Gość issss
To ciekawe jak jest w takim razie u tych, które z seksem czekają do ślubu....

hehehe....oczy_wiscie sa wyjatki,ale dopiero po 30 tce,kiedy kobieta przeradza sie w prawdziwa lwice w lozku.......takie domowe erotomanki:P

Gość lizak1001
Prawda. Nie calkowicie oczywiscie ale traca. Byc moze to wynika z codziennego obcowania ze soba. Przed slubem ludzie widza sie rzadziej a po slubie caly czas.

Gość issss
o jakich marzą pryszczaci małolaci?

Gość issss
A mężczyźni też tracą po ślubie ochotę na seks? W końcu to, że są ze sobą cały czas powinno działać w dwie strony. Ale mężczyźni chyba jednak rzadko tracą ochotę na seks, bo gdyby oboje tracili to żadne z nich nie widziałoby problemu a jednak to zwykle mężczyzna widzi problem, nieprawdaż?

isss....masz 100% racji ale,....no wlasnie to ale... jezeli facet chociaz w polowie od_ciazyl zone w zajeciach domowych to raczej 50% mniej by wypominal brak seksu:(

Gość issss
Dlaczego o 50% mniej by wypominał brak seksu? Bo seksu byłoby wtedy więcej czy on miałby wtedy mniejszą ochotę na seks?

znam to z autopsji....uwaga: moja kobieta tez juz nie chciala tak czesto i zaczela gderac ze nic w domu nie robie,ze gdybym czesciej jej pomagal to inaczej bym na wieczor spiewal..... zaczelem sprzatac,gotowac,wychodzic z dzieckiem na spacery,ogladac Opre......i zonka powiedziala zebym juz tego nigdy nie robil!!!! wiecie czemu? dostalem okres,zaczely mi rosnac piersi(fajne takie nie duze,mniam) i zaczol mi zanikac penis...................................................... :P

Gość issss
hmmm jakoś mnie to nie rozśmieszyło....bo w rośnięcie piersi nie wierzę. Co ci się stało od tego pomagania? Pewnie nic