Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamsie

faceci!!!!!!!!!!! czemu zdradzacie???

Polecane posty

Gość pytamsie

?

Gość bo wy
jestescie slabe w lozku proste :D

Gość dupa taka jak ty ty i ty...
a bo ja wiem dziurka się nastawia to co tu dużo myśleć niech ona myśli kiedy nastawia

Gość Kathrina ...
Hmm ... Dlaczego utrzymujecie wszystkie prostututki? Okradacie żony, dzieci ... i jeszcze syf do domu przynosicie ... Tirówki mijam po drodze codziennie ... Jaki one mają ruch w interesie ... Jeśli któraś ma męża budowlańca z Łodzi ... To prawie na pewno dzisiaj brali je po kolei całą grupą ... :O Oglądam takie coś prawie codziennie ... I to nie one mnie brzydzą, a Ci wszyscy mężowie, którzy bywa, że czekają w kolejce na swoją kolej ... :O

Gość pytamsie
aha, czyli nie wazne ze zakochani jestescie, jakas dupa sie nadstawia, to czemu nie? a jak wasza "milosc" dobra w lozku jest???

Gość kobieca jak cholera
tak ich stworzyła matka natura, to nie ich wina :D

Gość kobiety czemu zdradzacie

Gość ciekawe od ktorego
kobiety zdradzaja bo zostaly do tego zmuszone a faceci bo maja taki kaprys, proste

Gość pytamsie
a co czujecie jak po pukaniu jakiejs latwej szmaty, wracacie do domu i calujecie swoja dziewczyne/zone???

Gość Kathrina ...
Naprawdę Panie nie macie pojęcia, co się dzieje ... To wszyscy są mężowie, lub przyszli mężowie .... Tirówki są brzydkie, zaniedbane ... a oni stoją autami w kolejce .... Stoi ich parę ... minimum cztery ... taki obrót jaki mają to się w głowie nie mieści .... Nie nadążają obsługiwać ... stoją kolejki aut ... kiedy tak patrzę, na ten ich ruch w interesie, to mam wrażenie, że chyba każdy korzysta z ich usług .... :O Obrzydliwe ... one się nie myją ... ani oni ... biorą jeden po drugim ... i nawet się nie zastanawiają ... :O

Gość ciekawe od ktorego
chyba ktos tu za duzo fantazjuje o byciu tirowka co katherine???

Gość dupa taka jak ty ty i ty...
bo jak zrobisz babie dziecko to lata i ogłasza wszem i wobec i wszystko się wygdaje a do tirówek to mam zaufanie a kobieta jak zdradzi to siedzi cicho albo wszystkiemu zaprzeczecza albo ja zgwałcił

Gość ciekawe od ktorego
to samo co wy gdy rozkladacie nogi przed kochankiem i wracacie do domu, proste

Gość pytamsie
akurat ja nie rozkladam nog przed frajerami, gdy z kimsjestem, wiec w dalszym ciagu nie umie sobie tego wyobrazic...

Gość Kathrina ...
Chłopie co Ty opowiadasz ... co to jest za seks .. techniczny ... obrzydliwy, brudny ... Gdzie one niby się myją? i kiedy? biorą ją po kolei? Masz świadomość, że przed chwilą jakiś knur spocony i zagrzybiony wsadzał, tam gdzie Ty? a fuuj ... :P

Gość Kathrina ...
zamiast :P miało być :O

Gość Xmar
suka da pis skarzysta

pierdolenie, zobacz na kafe, tyle samo zdadzających kobiet co facetów, myślę że rozkłada się to proporcjonalnie. z tym że kobiety wmawiają sobie i innym że zdradzają z rzekomo wyższych pobudek i bardziej usprawiedliwionych al to gówno prawda,. zdrada to zdrada i ja tam nikogo nie potępiam ale usprawiedliwianie siebie i szukanie powodów na siłe jest żałosne i śmieszne zarazem

Gość Kathrina ...
Panie ... mnie najbardziej przeraża fakt, że tyle mężów korzysta z tirówek ... Niektórzy są przystojni nawet ... więc mógłby normalnie wyrwać laskę na seks ... dajka to już chyba lepiej, niż wielogodzinnie używana tirówka za kasę ... w dodatku z całą encyklopedią chorób wenerycznych ... Mało, że okazuje się z niego bezmyślny gad ... to okrada żonę i dzieci ... nie mieści mi się to w głowie ... :O

Gość bjj
dokladnie, jak facet zdradzi to zwykly chuj a jak kobieta to teksty ze widocznie miala powody. zalosne

Gość bjj
a na dziwki chodza frajerzy

no to jedyne co w zdradzie facetów może być gorsze niż zdrada kobiet jest płatny seks. facet idzie na kurwy się odprężyć, zresztą nie wiem. tak czy owak jest grupa ludzi którzy zdradzają i są tacy co nie zdradzają i już, a rozkłada się to proporcjonalnie pomiedzy obie płcie.

Gość Kathrina ...
Teoretycznie zdradzają tyle samo ... Ale! Kobiety zdradzają z tymi zdradzającymi ... a oni jeszcze utrzymują całą prostytucję, która kwitnie ... w końcu męskie prostytutki to odsetek ... Burdele zarabiają majątki, zarówno ochrona, właściciele, lekarze itd. To jest ogromna kasa i miliony klientów ... I jeszcze tysiące tirówek ...

Gość bjj
kathrina skad masz takie informacje z kim kto kogo zdradza ?

Gość Kathrina ...
Trudno dobrze się czuć, jak się ogląda takie obrazki ... Jestem przerażona każdego dnia ... Dzisiaj cały bus budowlańców z Łodzi .. po kolei ... :O A kolejki osobówek czekały na swoją kolej .... Mam wrażenie, że to dla facetów naturalniejsze, niż stanie w kolejce do kasy w markecie ...

Gość Kathrina ...
Logicznie myślę ... My kobiety zdradzamy.. tak? Z kim pytam? Z tymi zdradzającymi mężczyznami, tak? Gdyby do tego się ograniczyć, byłoby tyle samo zdrad ... A kto utrzymuje burdele i te tirówki? :O

Trudno dobrze się czuć, jak się ogląda takie obrazki ... Jestem przerażona każdego dnia ... to moze zacznij sledzic wydarzenia z somalii lub rwandy?

Gość bjj
kathrina jestes kurwa ze tak bardzo dobrze znasz ta branze ?