Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przyszłość w więzieniu

Przegrałam życie przez własną głupotę, studia poszły na marne...

Polecane posty

Oddałam do obrony nie taką wersję pracy jak trzeba, mój zajęty i głupi promotor i zapewne recenzent nic nie zauważył, zaliczył. Ale ta wersja zawiera niestety niektóre zdania żywcem ściągnięte z pewnej książki. Niby po obronie, ale płytka czeka. A jak za 10 lat, jak będę po studiach ktoś ją sprawdzi i wyjdzie plagiat, to co? Idę siedzieć, przez własną głupotę, niby musiałabym mieć wielkiego pecha, ale znając życie będę go mieć... Te wersje nie różniły się od siebie na pierwszy rzut oka, a że chorowałam i robiłam wszystko z gorączką zauważyłam jak już oddałam pracę... To jest dno, mam zwalone życie. Do tego jestem chora, brzydka i biedna. Mam ochotę się powiesić...

Gość rwegrwege
jak etraz nikt plyty nie sprawdzil to juz na pewno nigdy nei sprawdzi

niestety one są przechowywane w archiwum, może się z nimi stać wszystko jak ktoś coś wymyśli za x lat...

Gość ehhh tylko sznur pozostał

Gość zawsze możesz iść do klasztoru

Gość KOALA*
nie martw się, nie Ty pierwsza i nie ostatnia, niektóre prace są żywcem całe rozdziały spisywane z książek, maja u Ciebie na uczelni antyplagiat???

Gość masz przyszłość w więzieniu
nie mają...

Gość fsdd
ale ty jestes głupia . Myslisz ze wszyscy sa przeciwko tobie i kazdy chce ci zrobic krzywde . LEcz sie . Nawet jesli twoja praca nie jest taka jaka powinna , to nie powod do zmartwień . Zreszta nie wolno zyc przeszłoscia .

Gość a co to znaczy plagiat...
przepisałaś słowo w słowo i nie dałaś przypisów?? no bo bez przypisów to masz chorego promotora jak myślał ze w części teoretycznej wylewasz własne wypociny

Gość kajko i kokosz
nie ma to jak sie przejmowac 10 lat na zapas

Gość czikitita
kretyni!!! plagiat dopuszcza 50% tresci identycznej skopiowanej ja jestem po obronie trzeciego rozdzialu wogole nie chcialo mi sie pisac skopiowalam go w 3/4 z internetu przepisalam z ksiazek plagiat 45% dopuszczona do obrony zaliczone na 5 nikt nic nie mowil i nie straszyl mnie wiezieniem. skad sie biora takie pustaki jak wy?

Gość inkkkkkkkkka
a ja pisze pracę z prawa i program antyplagiat zwariuje:) przeciez opieram sie żywcem na ustawiach:)

Gość czikitita
ja pisalam o transporcie drogowym. no niestety nie bylam w stanie wymyslec nowych norm i przepisow musialam opierac sie na juz istniejacych co wiecej przepisac je zywcem w slowo w slowo bo jakbym cos pozmieniala to dopiero mialabym przesrane, a calej pracy no jakby nie bylo nie da sie wsadzic w " "..... i nie sadze zebym poszla za to do wiezienia. A autor to chyba mysli ze kare smierci na swoja prace dostanie ? :/

Gość ale nudyy
antyplagiat antyplagiatowi nierówny, ja słyszałam że najostrzejszy antyplagiat maja na umk, co roku uczelnia wytacza sprawy przeciwko absolwentom, powództwa są wnoszone jakieś trzy, cztery lata po obronie a nie po 10 latach.

siedzieć nie pójdę, ale studia pójdą na marne... No promotor i recenzent nie zauważyli, bo choć dużo to są to dwa, trzy zdania bez przypisów, ale jest ich trochę, bo praca dosyć krótka... Nie mają u mnie plagiatu, ale kto wie co wymyślą za x lat? Wiem, jestem strasznie słaba psychicznie, sumienie mnie po prostu dobija. No nic, nieważne. Ale od debili mnie nie wyzywajcie, bo sama o tym wiem.

Gość gość
a gdzie mój wpis?

Gość jesr mi dobrze
Mam ochotę się powiesić...

Gość jesr mi dobrze
mam przyszłość w więzieniu halle barry i tak z ciebie nie bedzie:)

Gość jest dobrze dziękuję:)
przeze mnie jeden nie skończył bo mi się nie podobało co pisał

Gość Hahha tak, zabiorą Ci magistra
bo za 10 lat sprawdzą Twoją płytę. Lecz się. Nikt tego nie sprawdza. Jak nie sprawdzili przed obroną to nie sprawdzą już. :D Mysle ze ten temat to prowokacja, bo nie wierzę w tak skrajną durnotę :D

Gość gość
Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net