Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaaaaaaaa

DIETKA - schudnij szybko i skutecznie

Polecane posty

Gość monikaaaaaaaaaaa

witam ! mój problem polega na tym, że jestem osobą dość otyłą aczkolwiek nie jestem wielce gruba. mianowicie chodzi mi o to, że za 11 dni jadę z moim chłopakiem i jego znajomymi nad jezioro. troszkę wstyd będzie mi wyjść w stroju kąpielowym. mam 162 wzrostu i ważę 83 kg :( do tego nie jest mi trudno stracić na wadze, ponieważ czasami w 3-4 dni, nie robiąc praktycznie nic udało mi się zrzucić 1-2 kg. moje pytanie tyczy się tego, co mogę zrobić, żeby zrzucić w tak krótkim czasie pare kg. i pokazać się na plaży. wiem, że nie będzie jakiś sporych efektów, ale zawsze coś. zastanawiałam się nad dietą oczyszczającą, czyli woda woda woda. ile mogłabym w tym czasie zrzucić kilo przy piciu samej wody i ćwiczeniach ? chyba, że znacie jakieś inne skuteczne sposoby. od razy mówię, tabletki odpadają ! PS. przepraszam jeżeli ten temat się powtórzył. i jeżeli ktoś ma dodawać kom. typu "spaślak" itp. to podziękuję.

Gość monikaaaaaaaaaaa
?

Gość monikaaaaaaaaaaa
pomóżcie mi proszę !

Gość monikaaaaaaaaaaa
;(

Gość anna26
Dokładnie zrób sobie oczyszczanie,ja wlaśnie jestem po zakończonej takiej kuracji,piłam tylko wodę przez 10dni,w sumie zrzuciłam 4kg.

Gość dietyyyy
wejdz na temat diety - moze tam ci cos doradzą Przy głodówkach szybko sie chudnie,ale trzeba to robić mądrze i madrze , powoli wychodzic z głodówki (temat :Głodówka zmieniła moje zycie , czas to powtórzyc)

Gość dietyyyy
przy oczyszczaniu podobno nie mozna tak z dnia na dzien zacząc pic wodę i podobnie z dnia na dzien ją skonczyc,a pózniej normalnie jesc. Trzeba sie do tego przygotowac i po skonczeniu głodówki powoli powracac do jedzenia Moze na dietach znajdziesz jakąs diete, która ci będzie odpowiadała. Myslę,ze jak teraz się wezmiesz za siebie , to masz szanse choc trochę zrzucic

Ja myślę że nie ma sensu tak się głodzić ponieważ efekt jo jo murowany ! Może zamiast się tak głodzić zrób dietę opartą na samych owocach i warzywach do tego trochę ruchu i powinno być Ok ;)

Gość anna26
Dokładnie dziewczyny mają rację,ja przed głodówką kilka dni wcześniej zaczynam jeść mniej i rezygnuję z potraw ciężkich za to jem więcej owoców i warzyw,po takiej głodówce też nie można od razu się napchać byle czym,znowu zaczyna się od jedzenia owoców i warzyw i potraw lekkich.