Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna_1992

Problem z kolezanka - pomozcie prosze

Polecane posty

Gość Dziewczyna_1992

Kolezanka ze szkoly zadzwonila dzis do mnie, ze chce mnie odwiedzic. Problem polega na tym ze ona pochodzi z biedniejszej rodziny i raczej nie chcialabym, zeby ktos zobaczyl, ze sie z nia zadaje. Chce jej napisac, ze jednak nie moge sie spotkac- jaki dacd powod?

ale znaczy jest z innego miasta i ma na noc zostac?? no wiesz troche przesadzasz ona powinna sie otym dowiedziec i olac Twoje koleżeństwo pamiętaj liczy się wnętrze człowieka

Gość Dziewczyna_1992
Dziewczyna pochodzi z wioski pod moim miastem i chce przyjechac autobusem

Gość oto przyszlosc w rekach
takich gnid jak Ty lezy przyszlosc naszego kraju z calym szacunkiem gowniaro, rodzice nie nauczyli Cie posznaowania dla drugiego czlowieka? skoro jestes tak pusta to pewnie nie ja mialam i mam znajomych i przyjaciol z roznych srodowisk...laczy nas wiele rzeczy, a rozny status materialny wcale nie dzieli no ale Twoja glupota moze was podzielic i mam andzieje, ze dziewczyn szybko przejrzy na oczy i zobaczy ze w tobie ani dobra, ani piekna nie ma, a jedynie bezdenna pustka!

Gość kiepy_we_włosach
podeślij ją do mnie, może się przespać w moim łóżku ;)

Gość oto przyszlosc w rekach
dawałąm koleżankom posprzątać obejście za miskę ryżu

Gość no tak kolejny
tandetny podszyw chociaz nawet to jest lepsze od tego ajk wychowywane sa dzisiaj takie gowniary.... jakby jej w dupie przetechlo doenilaby cos wiecej

Gość SmoothGirl
Nie wierze ... Sznur i do lasu zgadzam sie ... xD hahaha Co ci to przeszkadza, ze jest z biedniejszej rodziny ... ? Ja mam tylu znajomych z takich rodzin .... że mi palców u nóg i urąk całej mojej rodziny nie starczy żeby policzyć .. a tak się skałada, że tacy ludzie są najbardziej szczerzy i nie oszukują ... Zastanów się zanim ją odtrącisz bo potem możesz żałować ... jak Cie twoj bogate kolżanki oleją to tylko tacy ludzie Ci zostaną ... i co wtedy zrobisz ... ? Albo zostaniesz sama albo Sznur i do lasu