Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiąca Królewna89

dziewczyny poradzcie mi

Polecane posty

pierwszy raz biore tabletki anty... i nie wiem teraz czy wzielam dobrze... eh... nie wiem czy to bylo krwawienie czy palmienie ;/ na drugi dzien juz dostalam obfity prawdziwy okres ale tabletke wzielam dzien wczesniej wraz z pojawieniem sie krwi poniewaz czulam tez to dziwne uczucie w podbrzuszu sygnalizujace ze to miesiaczka... ale krwawienie nie bylo obfiite no i biore tak te tabletki dziennie a jakos w 5 dzien ich brania wspolzylam z chlopakiem i skonczył we mnie... jesli te tabletke wzielam nie w 1 ale w ostatnim dniu cyklu to co?

Gość frufru
dobrze jest, bierz dalej.

Gość ale ze co ze jak ze gdzie
tabletke to sie bierze jak sie okres skonczy , pierwszy dzien od skonczenia miesiaczki

brac biore ale czy tabletki dzialaja? bo czytalam ze jak wzielam dzien za wczesnie bo myslalam z eto okres a to bylo plamienie to nie dzialaja tabletki jeszcze przez pierwsze 2 tyg albo nawet cale pierwsz eopakowanie ;/

Gość Złoty
bierz u urodzisz trojaczki ale upośledzone dziecko wasy ci wyrosną i zrobią zakola :D :D

Gość Złoty
a ty tumanie "mądra" bierz prochy!!!!!!!!!!!!!! głuptasie :o :o :D :D

Gość even dark night
to jak taka madra jestes to po chuj sie pytasz , pustaku, jakafisz to ulotki czytac sie pieprzyc potrafisz to ulotki czytac tez, gebe masz to idz sie lekarza zapytaj

Gość even dark night
to jak taka madra jestes to po ch*j sie pytasz , pustaku, jak potrafisz sie pieprzycto na pewno potrafisz ulotki czytac , gebe masz to idz sie lekarza zapytaj

bierz dalej, pewnie możesz to uznać jako wczesny okres, w końcu czasem tak się rozkręca

nie jestem pustakiem! i nie oceniaj ludzi tak dobitnie szybko bo to tylko o tobie i twoim brku myslenia swiadczy... pytam bo pytanie nie boli a ty jak masz sie czpeiac to se daruj bo takich jak ty nie prosilam o odpowiedz... a jeszcze szczegolnie o opinie na moj temat

Gość y5u5
tabletki działają od pierwszej tabletki !! bzykaj się i bierz codziennie pozdrawiam :)