Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Porozmawia tos ze mna?

Polecane posty

o moj boze co za nazwy :D ! zabili mi zolwia... matko... :D nie moge... a jakiej muzyki sluchasz? mniej wiecej mam tu na mysli rodzaj.

metal - tak. czasem mam takiego powera ze jak jade rowerem to sobie puszcze Iron Maiden na caly regulator i pedze przed siebie... piekne chwile...

Gość john the savage...
kultura, atmosfera, muzyka, jakieś szaleństwo naiwne i w pewien sposób piękne ale ostatecznie głupie i politycznie szkodliwe paryski maj to ekscesy rozpuszczonej gówniażerii, której wydawało się, że niedojrzałością można zmienić świat same ich polityczne wybory i deklaracje świadczyły o miałkości intelektualnej i jeśli mogę Ci coś zasugerować depeche, to nigdy nie lekceważ politycznej-społecznej-kulturowej strony wszelkich wydarzeń, problemów bo polityka nie jest czymś oderwanym, tylko grą w której wszyscy bierzemy udział, nawet jako pionki, które znaczą jedynie w swojej masie bystra z Ciebie dziewczyna, nie zadzierasz nosa, jeśli czegoś nie wiesz to nie kręcisz :) a do tego śliczna ;) zapytaj mnie o mój rocznik :D

no tak.. polityka zawsze ingeruje w nasze zycie , nawet w bardzo prozaicznych sprawach john - stawiam na '68. :P

Gość john the savage...
a ja ostatnio słucham Lao Che, Świetlików od zawsze, Metallica też, lubię to co się nazywa muzyką dawną, Bacha, Mozarta i mnóstwo rzeczy, które mi wpadną w ucho zabili mi żółwia :D jest świetne ale w latach 80 też były niezłe nazwy np kosmetyki mrs pinki sedes pancerne rowery

Gość john the savage...
depech była bliższa kobieca intuicja 73 ale wiąż mi odejmują nawet do 12, 15 lat :D

no to sie ciesz.. kazdy chce wygladac mlodziej :) ja wygladam na 18 a nawet 20. strach pomyslec co to bedzie gdy bede starsza...

Gość john the savage...
oto kosmetyki http://www.youtube.com/watch?v=TVYAwYw-5Wg do dziś lubię to brzmienie, przywleczone zresztą z UK, taki postpunk proste jak cholera i orze w mózgu ten granat to całkiem fajne!

Gość john the savage...
a kosmetyki chcesz? :D

Gość john the savage...
nie może bo ma jakis badziewny net z limitami jak za komuny 1 butelka wódki na miesiąc i para butów na kwartał chyba :D

granat jest spoko :) osobiscie wole new wave ale ciemniejsza strone... mroczna. jak the cure -charlotte sometimes , cos w tym stylu.

:D mama kupila dial -up i mam jakies cholerne ograniczenia. krew sie gotuje doslownie.

Gość john the savage...
the cure :) oj też lubię od nastolatka

Gość john the savage...
dep to ci się wyrówna potem będziesz wyglądała na wieczne 25 lat

ja tez. taka dziwna muzyka , ale strasznie fajna... no i teledyski tez maja fajne. new wave w ogole jest super...