Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Porozmawia tos ze mna?

Polecane posty

tak sadzisz? :D w sumie to moja mama wyglada bardzo mlodo, daja jej 35 lat a ma 41. wiec mam nadzieje ze genetycznie jakos to sie przeniesie... :D

nie mam pojecia co to jest transfer :D hm... wiem tylko ze mam wszystko ograniczone i jesli sie przekroczy limit to net jest baaaaaaaaaardzo wolny.

Gość john the savage...
no własnie przecież w latach 80 cały ten polski rock był nazywany nową falą i pewne podobieństwa do wczesnego the cure i innych brytyjskich grup dało się zauwazyć

o tak. z polskich to kocham republike. oklepane, ale serio, niektore piosenki sa wspaniale...

placebo- nie znam bardzo dobrze... ale slyszlalam ze ich tworczosc jest bardzo erotyczna :P wiec chyba sprawdze :P

Gość john the savage...
jestem pewien trochę już widziałem kobiet nawet całkiem z bliska ;) i wiem co mówię cholera, gdyby mieszkał blisko Ciebie to bym Cię zaprosił na jakąś kofi Ty wyglądasz na 20 coś tam ja na 20 coś tam i ciut więcej to sensacji nie wzbudzilibyśmy ;)

Gość john the savage...
no cześć współczesna młodzieży :D

haha jak sie umawialam z 19-latkiem to mysleli ze ja jestem ta starsza :D ale dzieki za pocieszenie :) hehe

nie mieszkam nad morzem ale bardzo lubie morze... hmm... coz. zalezy.lubie siebie jako tako ale jednak nie chce wygladac na starsza bo wiadomo- u kobiety im mlodziej tym lepiej.

eh wlasna dziewczyne tak upic?? jak tak mozna :P ciekawe co sie tam potem dzialo... :P

to mezczyzni... pijana kobieta to widok nieelegancki conajmniej. ale kieliszka wina nie odmowie... :P