Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mżonka

wstyd mi za mojego męża

Polecane posty

Gość kalendariummalzenstwa
blisko do 40-tki wiec sie zaczyna kryzys wieku sredniego....nic nie poradzisz, facet bedzie sie "dowartosciowywal" poprzez adorowanie innych kobiet...nie zmienisz tego. A mi pozostaje ci wspolczuc...:-(

Gość Bogdannnnn
A przeżywanie wieku średniego u kobiet to dopiero porażka. Współczuję mężowi jak żona takie bzdury o nim na kafe pisze :(

Gość mżonka
wybacz, ale ja nie zachowuje sie tak jak moj mąz. I proszę o to, abys mnie tutaj nie obrażał. Nie życzę sobie abyś nazywal mnie głupią baba i mówil ze jestem pojebana. Nie jestem twoja kolezanka i nie mam zamiaru tolerowac czegos takiego.

Gość kuzwa ja mam 35 lat
jestem kobieta i przechodze chyba kryzys wieku sredniego...

Gość jesteszlakobietazlazlazla
"A ja myślę że jak go porządnie zerżniesz, wyzywający ciuch, ostre słowa z liścia w ryj podczas seksu to chłop otrzyma swoją porcję i się uspokoi" Może za dobitnie powiedziane;] Ale coś w tym jest. Mężowi jak to zasugerowały poprzedniczki szaleją hormony, to na złość żonie obmacuje ją przy innych no i inne kobiety. Spróbuj zamiast krzyczeć i płakać porozmawiać na spokojnie. Pewnie trochę trzeba będzie trzeba będzie pozmieniać w Waszych intymnych relacjach. Obawiam się, że jeśli nie spróbujesz tego rozwiązać skończy się na czymś więcej niż macaniu obcych kobiet.

Gość JAAAAA2
Wiem , co czujesz. Mam takiego meża- ręce lepią się mu do moich koleżanek. Uwaza ,ze to fajnie- poklepac po dupce na imprezie moja koleżanke, bo ona na to na pewno czeka. Na parkiecie- lew salonowy- wywija, ściaga koszulkę, Jest w centrum. A ja? Po latach upokorzenia, gdy każda wspolna impreza była horrorem- rozwodzę się, bo okazało się ,ze pan mąż rownież zawierał bliższe znajomości z paniami do poklepywania. I nie mówcie mi o kryzysie wieku średniego u faceta, który trzeba toerować. Bo nie trzeba

Gość taki sobie ktosik
A ja na twoim miejscu bym pogadala z siostra zeby przy najblizszej okazji jak ja klepnie przy wszystkich strzelila go w pysk nastepnie ja bym podezla i poprawila... A co do sasiadki... Jak by jakas klepnol w mojej odecnosci to bym go zdzielila w pysk a sasiadce bym powiedziala ze zawsze myslalam ze takie klepanie to sie jedynie kurwom podoba a reszta kobiet reaguje zupelnie inaczej... Sory ale tego typu faceci to prymitywy i tak jak ja nie toleruje zadnej przemocy tak w tym momencie jest to odruch bezwarunkowy !!!

Gość Butresea5sedsssse3
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra i moj penis sterczy.