Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królewna_z_drewna

PRAWDA O FACETACH.

Polecane posty

Wiecie do jakiego wniosku dziś doszłam? że brakuje FAJNYCH facetów, większość których spotykam to: a)zajęci, b)geje, c)dresy z kontem na portalu fotkapeel... d) gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy? z pasją, oczytani, inteligentni... czy ja chce od życia az tak duzo?

Gość Realny Pan
Tutaj trzeba się zastanowić do czego potrzebny jest ci mężczyzna?

mówię o stworzeniu związku, o kimś z kim mogłabym porozmawiać o wszystkim, może partner przyjaciel to nieistniejący ideał? dla sprostowania, nie jestem żadnym homofobem, mam kolegę geja z którym dogaduję się świetnie, uważam że jest on wspaniałą osobą.

Gość .Piotruś Pan
Taki był Michael. To był JEDYNY PRAWDZIWY aniołek na tym padole.

Gość maxiiiio
My też tak mamy! Zastanawiamy się gdzie te kobiety....inteligentne, bezinteresowne, czułe i rozumne (bez obrazy ale jak patrzę na tipsiary i solary to tracę wiarę).......

Gość Realny Pan
I tu jest problem. Skoro faceci są tak nisko oceniani przez ciebie (kimkolwiek jesteś bo wydaje mi się że facetem ,cytat; " nie jestem żadnym homofobem" ) to znajdź sobie oczytaną inteligentną kobietę taką jak ty o ile jesteś kobietą

maxio, ale zauwaz ze tipsiary i solary zawsze maja swojego 'misiaczka' u boku, a wiele zwyczajnych dziewczyn nie, czy to nie jest wg Ciebie dziwne? wniosek taki, ze takie kobiety podobaja sie mezczyznom - troche przykry jak dla mnie, bo na tipsy sie nie zdecydowalam nigdy - moze moj blad... ;-)

Jestem kobietą, ale w kobietach nie gustuje. Nie uwazam siebie za ideal, czy za osobe niesamowicie oczytana, ale po prostu szukam kogos, z kim bede mogla porozmawiac o czyms wiecej niz o tym ile wycisnal w silowni danego dnia... szukam tez partnera do rozmowy.

Gość maxiiiio
No słucham ...a ile masz lat Kochanie?

Gość maxiiiio
Na to żeby się pytali..:-P

Gość maxiiiio
No Królewno! I co z Tobą?

Kochanie to zwrot, ktorego powinienes uzywac tylko wobec wyjatkowej dla Ciebie osoby, bo inaczej straci swoja wartosc:> 20 lat i nie mowcie, ze na wszystko przyjdzie czas i ze narzekam, albo ze jestem mloda i glupia, kazdy wiek ma swoje prawa, widocznie to akt desperacji, ze zale sie na forum, ale brakuje mi kogos bliskiego i nie wiem czemu zawsze trafiam na nieodpowiednich mezczyzn, myslicie ze to przez to ze jestem wymagajaca? btw. Realny Pan moze masz racje, ale mi nie marzy sie ideal, tylko bratnia dusza

Gość MARTIIN
hmmm, a to że facet dba o siebie i wyciska na siłowni od razu musi być tępy? Hmmm widocznie zaliczam się do jednego z twych kryterii, bo ćwiczę rgularnie na siłowni, jedynie nie nosze dresów tylko eleganckie stylowe ciuchy z klasą, a do tego prowadzę swoja działalność, o takkk pewnie jeszcze jestem nieuczciwy. A nie pomyślałaś żeby zadbać o siebie? Opisz się jak wyglądasz. Ja: 190cm, 110 kg, muskularna sylwetka, krótkie czarne włosy, UWAGA ciemna karnacja, zero solarek jak to nazywasz.

Gość maxiiiio
Tak mówię do sympatycznych Kobiet. Szkoda, że masz tylko 20 bo ja też bym chętnie poznał taką jak TY....:-(

Gość rf3443f
Królewna_z_drewna - kogoś takiego szukałem :)

Gość uiiyiyhgiuhgyiujkgkjkkhg
Królewna_z_drewna

Gość maxiiiio
Martin--zapomniałeś jeszcze dodać, że jesteś niezwykle skromny :-)

Martin, ale wg mnie jest różnica pomiędzy dbaniem o siebie, a 'pakowaniem' bo chodzilo mi raczej o ten skrajny przypadek mezczyzn z silowni, sama chodze na silownie, a wiekszosc mezczyzn ktorych tam spotykam to 'pakerzy'. Mam 175 cm wzrostu, 63 kg, jestem brunetką, mam niebieskie oczy, wydaje mi się, że mój styl jest niczego sobie;p co do cech charakteru trudniej jest sie opisac pod tym wzg niz jezeli chodzi o wyglad, to napisze tylko tyle ze moja najwieksza wada jest niezdecydowanie...

Gość maxiiiio
mmmm....ideał :-)

Gość rf3443f
Musisz być bardzo wartościową osobą..:) Fajnie że jeszcze takie są :)!

Gość rf3443f
maxiiiio - nie nie jest ideałem. Nie ma ludzi idealnych.

Gość maxiiiio
A proszę uprzejmie :-)

Gość maxiiiio
Skromna, piękna, młoda, inteligentna, zadbana ....czego można jeszcze chcieć..