Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Piotruś Pan

Nie wierzę!!! Dlaczego skasowaliście tematMJ żyje Ja czekałam na linka tam!!!

Polecane posty

Gość .Piotruś Pan

Jedna z kafeterianek pracowała dzień i noc nad tematem, który miał ukazać sie na Kafe i umówiliśmy się, że poda linka do nowego tematu właśnie tam aby każdy kto chce mógł poczytać!! Nosz kurwa DLACZEGO?????????????????? 😠 😡Co to jest? Komuna?

Gość dlaczego*********
dlaczego skasowano ?

Gość nosz nie wytrzymam
jebane modery 😡 chooj wam w oko !!!!

Gość MODERATORZY..........
MUSICIE UŻYWAĆ MÓZGU!!! CZYTAĆ CO KASUJECIE!!! JAK DO TEJ PORY SKASOWALIŚIE JUŻ KILKA TEMATÓW O MJ KTÓRYCH BYŁAM STAŁYM GOŚCIEM I CZYTAŁAM JE GODZINAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A DLACZEGO ZOSTAWIACIE TEMATY NIEZGODNE Z REGULAMINEM? MYŚLCIE CO KASUJECIE BO JA KORZYSTAŁAM Z TYCH TEMATÓW KTÓRE ŻEŚCIE SKASOWALI BEZMYŚLNIE!

Gość Do moderatorów
normalnie mam ochote wam strzelić w pysk za TO!

Chcę tylko usłyszeć dlaczego temat, który żył , był odwiedzany, ludzie pisali (a po to jest kafeteria) został usunięty. Jest tysiąc tematów z 2005 , 2004 roku , gdzie nie wypowiada się nikt, nikt też tego nie czyta, a to u was leży i nikt jakoś tego nie usuwa!!!! Burdel macie !!!!!!!!!!!!!!! Patrzcie co kasujecie i czy są ku temu przesłąnki by coś usunąć!!!

o tym, ze mody leca sobie w ciula wiadomo nie od dzis :o kasuja tematy, ktore warte sa poczytania i rozwijania, a zostawiaja tutaj smieci :o

Gość psss jestem oburzona CO ZA SYF

Gość oj będzie zemsta
znowu ten menelgame

nadal tu jestem kto chce jeszcze ten tekst? wyslałam juz 75 maili ale mam branie dzieki za wsparcie

Gość wkleisz ten tekst
?

MAMY TYLE SAMO DOWODÓW NA TO ,ZE MICHAEL JACKSON ZYJE CO WY NA TO ZE NIE ZYJE...tak napisałam w jdnym poscie i od tego se zaczelo.. . Hej jestem abraja mam 26 lat i zmierzam zostac królowa najwiekszej w dziejach teorii spiskowej dotyczacej zycia i smierci Michaela Jacksona.. . Na wstępie pragne zauwazyc ze wszystko co zostanie tu zapisane podlega waszemu osadowi i zdrowemu rozsadkowi....Nie zamierzam nikomu udowadniac ze sie myli jak i ze ma racje...jestem wielka fanka i samo pisanie pdobnej rozprawy mogloby wplynac nieobiektywnie na moja ocenę ale w tym momencie zamieniam sie w skałe i zapraszam do przeczytania mojej rozprawki na ten temat. Nie daje nikomu nadzieji ale wiem ze fani zadecyduja sami co o tym myslec...no to SHOW TIME Zacznijmy jednak tak troche od wspominek,aby wprowadzic Was w dobry nastrój i chce jeszcze jedno podkreslic gdybym miala wklejac linki wszystkich zródeł nie starczyłoby mi zycia wybrałam te,które sa warygodne i do nas przemawiaja...faktowi podziekujemy... http://www.youtube.com/watch?v=oz_J_do9hzY&NR=1 25 czerwca 2009 roku odszedł od nas Krol muzyki Pop znany wam pod milionem nazwisk,piosenek tytułów i czego tam jeszcze chcecie...œświat ogarnela rozpacz,pustka,niewyobrazalny żal,rozpacz,miliony fanów na całym globie zakonczyły swoja pdróz z tym jakze wybitnie uzdolnionym muzykiem.Nawet ci,którzy gdzies tam słuchali jednym uchem zgodnie przytakneli ze szkoda...Byli tez tacy,którzy pisali o nim jak o pedale,pederasce cpunie zjebie,alkoholiku bialej malpie i tych tytulow takze mogalabym nie skonczyc wymieniac za mojego zycia. .Zalamalam sie...myslalam ze oszaleje ze umre...nie tylko ja..Zobaczmy od czego sie zaczeło http://www.youtube.com/watch?v=hB7pu65ttis(wybrałam to nagranie,gdyz jest opisane) słyszymy jak i widzimy rozmowe pomiedzy pogtowiem a nieznanym informatorem ze męzczyzna nie ddycha potrzrebuje natychmiastowej pomocy lekarskiej...męzczyzna jest spokojny,opanowany w tle słychac jakies głosy...nie mam dostepu do zekomego nagrania gdzie Michael krzyczy ze płonie i wyje z bólu.. Pytanie...Dlaczego dzownišcy nie powiedział,że pomoc potrzebna jest dla Michaela Jacksona? Sšdze,iz Michael mógł potrzebowac pomocy...dlatego dzwoniacy nie uzył jego nazwiska by nie wprawic operatora w stan niepewnosci .Wyobrazmy sobie sytuacje ze dzwoni do was telefn,podnosiscie słuchawke a tam ktos mówi ze potrzebuje karetki do Michaela Jacksona.ktos mógłby wziašc to za zart...Druga sparawa kto dzwonił i był przy nim? Skoro lekarz pdał demerol to dlaczego lekarz nie wiedział,że reanimacji nie przeprowadza se na łózku tylko na twardej powierzchni?jako lekarz raczej powinien....Ale skoro reanimacja jest w toku dlaczego nie robi tego lekarz tylko ktos inny?Czy jest ktos bardziej wyszkolny i kompetentny niz lekarz/W takim razie...kto dzwoni?Lekarz,ochroniarz? Ale cofnijmy sie wczesniej...do momentu ogłoszenia wielkiego powrotu a zarazem pożegnania THIS IS IT http://www.youtube.com/watch?v=_256XQiS1X8 Dlaczego wielka gwiazda ogłaszajaca swoj come back miałaby sie zabijać,miałby ja ktos zabic lub fingowac własna smierć? No i tego mam zamiar sie dowiedziec!!!!!!!!! Michael jacksn od kilku lat nie wydał zadnej nowej płyty a szczerze mówišc ta ostatnia była znosna...przynajmnie jak dla mnie.Nie czułam juz takego dreszczu jak przy Bad czy Blood n the dance floor.Jestem jego fankš i powinnam byc zachwycona,,,ale nie bylam.Brakowało mi ognia.przeszywajacych teledysków,żaru i namietnosci.i tej pasji,pasji która słychac było we wczesniejszych albumach...Teraz mi czegos zabrakło Moze obbrazam tu innych fanów wiec serdecznie ich za to przepraszam ale tak czuje... Gwiazda,która nie zapokaja zachcianek zostaje najczęsciej zastapiona zamiennikem...a tego nie znósłby żaden idol.Fani czekaja,pukaja,pisza,prosza a tu swierszcze... Podejrzewam,ze Michael nie mógł juz tego zniesc ze jest bierny i chwilowo bezczynny,boscena to całe jego zycie,blaski fleszy,mdlejace fanki,krzyk histerie.Postanwil wiec jeszcze raz zaspokoic swoch fanów i ogłasza turnee konczace jego karere zawodowa.Wie,ze na kncerty przyjda miliony fanów z pokolenia młodego jak i starego.Że wszyscy beda czekali,skandowali jego imie ,ze bedzie mógł poczuc sie jak wtedy... http://www.youtube.com/watch?v=p2nTSbHfJvk Czy którykolwiek artysta zrezygnowałby z tego? Dlaczego to pisze? Dlatego ze ktos sugeruje ze Michael Jackson umarł aby wykrecic sie od koncertów..Ale nie sadze ze zrobiłby to swoim fanom...nie on.Z drugiej strony zastanawia mnie czy i jaki mgółby byc powód tegoż postepku... Naczytalismy sie ze miał raka,nos mu odpadał,i cały sie rozpadał...w co wierzyc niewiadomo....Jednak prztjrzyjmy sie tmu z bliska...Moge uwierzyc w to ,ze miał raka jestem okrutna...nie nie jestem.Zakładamy ze ma raka bardzo zaawansowanego...nie chce umierac na scenie,nie chce robic tego nam fanom.Dobrze wiecie coby to było...wyobrazic sobie tego nie chce nawet w podswiadmosci...Dowiaduje sie krotko przed pierwszym koncertem i postanawia ze nie da rady,ze to go zniszczy,ze zniszczy fanów a on ni chce tego.Pozoruje własna smierc... i teraz sie zaczyna... mamy nagranie ze ktos wzywa karetke do kogos...bo nazwisko nie padło...wzywa do 50 letniego mężczyzny i podaje adres który wszyscy znamy...stylizujaa Michaela,przypinajac go do resppiratora...mamy na to dowód bo mamy zdjecie w ok załózmy ze jest prawdziwe....I jeszcze jedno...skądktos wziął to nagranie?Bo to chyba nie jest normalne ze wrzuca sie takie nagrania do internetu...chyba,że ktos robi to celowo... Tylko po co? Zeby zapoczątkować serie niwyjaśnialnych przypadkw,wypadków? Aby upewnic nas że jest umierający czy zeby wprowadzic nas w błąd? I ot nagle dowiadujemy se że Michael nie zyje... Świat płacze targa se za włosy... Skoro nie zyje dajcie nam dowód...Chcemy go zobaczyc..jasne sekcja te sprawy...Elvis tez miał sekcje pokazali ciało..Lenon...pokazali...Lenin...pokazali Jackson?Nie,,,nie pokazali... Wiecie jak wyglada sekcja? Wygląda tak http://www.youtube.com/watch?v=VRAh3Qse-Us Chce wam pokazac dlaczego wszelke zdjęcia MJ w trumnie sa nieprawdziwe jak i poddaja pod moja wątpliwość druga rzekoma autpsje...a z teg co wiem ma se odbyc i trzecia bo nie wiem czy mozna zrobic z ciałem cos takiego drugi raz... Tysiace fanów płacze jak i nie wierzy...c jak i dlaczego Rózne żródła podaja rózne wiadomości a po kilku dniach wykluczają same siebie... Dlaczego nie ma oswiadczenia ze szptala skoro i tak jest juz przeciek z połaczenia telefonicznego...Dlaczego żaden lekarz sie nie wypwoiada...Tajemnica tajemnica ale nie w takim wypadku Dlaczego skoro wg gazet Michael podrózował z własnym szpitalem w dniu śmierci nie było nikogo koło niego?Wszyscy dostali urlop?Nagle.... Nadal nie ma ciała i nikt nie wie gdzie jest.Publikuja dokument potwierdzajacy zgon http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2523176/Michael-Jacksons-death-certificate.html Tylko dlaczego jest ocenzurowany, nie mozna go rozczytac po powiekszeniu ale mzna zrobic identyczny na kompie?Zastanawia mnie też data sporządzenia 7,07,,2009... Przesuwana jest data pogrzebu wtorek czwartek piatek w koncu wtorek. Domniemana przyczyna zgonu Narkotyk Lekomania Zawał serca Zabójstwo Samobojstwo Rak Wylew Pogrzeb jednak sie nie odbył bo nie oszukujmy se to cos co pokazano w telewizji raczej pgrzebem nazwać nie mozna...Nie wspomne ani zachowania dzieci ani tego że ne przyszła Elizabet Tylr ani Diana Ross bo po co miały przychodzić?Nie dały sie zwieśc? Oto kilka nurtujących mnie pytań... : 1.Rodzina na pogrzebie zachowywała się jakby odgrywała jakąś rolę. 2.Paris śmiała się na uroczystym pogrzebie. 3.Po pogrzebie dzieci żuły gumę w limuzynie. Czy tak się zachowuję człowiek gdy umrze mu ktoś bliski? 4.Na stypie dzieci Jacksona bawiły się w ganianego. 5. film przedstawia helikopter lecący z "ciałem Michaela" do kostnicy. Po chwili ciało "staje" myśląc że nikt go nie widzi. ;| 7.Mj o swoim wielkim powrocie powiedział żę będzie to weilka niespodzianka i nigdy jej nie zapomnimy.. Co on mógł by zrobić? Ostatnia próba przed jego "śmiercią" pokazuję że Michael nie tańczy tak jak kiedyś. Więc co to może być za niespodzianka? 8.Ojciec Mike'a powiedział na pogrzebie, żeby ludzie kupowali jego płyty. Michael miał 500 000$ długów i musiał je jakoś spłacić. Tak się zachowuje człowiek który tęskni za synem? 9.Dlaczego cały czas rodzina Jacksona zmieniała miejsce w którym odbędzie się pogrzeb? 10.Dlaczego Michael przełożył koncert na 13 lipca?Czyzby wedzał,że se ne odbędzie? 11.Dlaczego niewiadomo gdzie zostanie pochowany Jacko? 12.Dlaczego nie ma zdjęć z kostnicy? 14.Czego w trumnie nie było ciała? 15.Wszystko bylo ustalone. Michael przed "smiercia" regularnie pojawial sie w klinice. Jego wizyty byly jednak zbyt krotkie. To wszystko bylo grane by ludzie mysleli ze jest chory. Mysle ze tylko najblizsza rodzina wie ze on zyje. Napewno nieliczni. Wszystko zostalo ustalone, tak by nikt sie niczego nie domyslil. Jacksonowie dobrze to sobie wymyslili, wszystko bylo dobrze zaplanowane. Niedawno Michael wystapil publicznie mowiac o koncertach ktore mial dac w lipcu. W pewien sposob chcial sie pozegnac z fanami. Poza tym zwlekaja z pogrzebem, Mieli wystawic cialo na widok publiczny ( Powiedzieli tak by zamazac wszelkie plotki ktore glosily o tym ze Jacko zyje ), lecz teraz wycofali to, i nie pokaza juz ciala. Dziwne ? I po co im nagle mózg?Przeciez to jest standardowa procedura że berze se kawałek mózgu przy autopsji i sie go bada...Po co im to? Przedłużają i robia co moga Mogłabym pisać godzinami miesiącami i latam Nie pragne udowdnac ze zyje czy ze nie zyje chce zebyscie zrozumieli jedno...Jak łatwo jest manipulowac ludzmi i pochowac kogos za zyciaA teraz sam osądzcie czy mam rację pisząc ze stosunek dowodów za i przeciw jest wyrównany?I dlaczego ne mamy zakładac ze wszystko jest mistyfikacja a biorac pod uwage ze mamy 21 wiek...no nie oszukujmy sie... JEST TO MOZLIWE Widziec trumne nie oznacza ze jest w niej ciało... Nie nie zwariowałam Ale jak okreslac w dzisiejszych czasach szaleństwo... Dpowiem na wszelkie pytania... Przykro mi,że materiałów poglądowych jest taka skromna ilśc ale każdy w necie moze poszukac dowodów poparcia mojej teorii. Ja tylko udowadnam że sfingowanie własnej smierc nie jest juz niemozliwe...zwłaszcza jak jest sie Michaelem Jacksonem i mieszka sie w Nibylandii... 13 lipca 2009

I dlaczego ne mamy zakładac ze wszystko jest mistyfikacja a biorac pod uwage ze mamy 21 wiek...no nie oszukujmy sie... JEST TO MOZLIWE Widziec trumne nie oznacza ze jest w niej ciało... Nie nie zwariowałam Ale jak okreslac w dzisiejszych czasach szaleństwo... Dpowiem na wszelkie pytania... Przykro mi,że materiałów poglądowych jest taka skromna ilśc ale każdy w necie moze poszukac dowodów poparcia mojej teorii. Ja tylko udowadnam że sfingowanie własnej smierc nie jest juz niemozliwe...zwłaszcza jak jest sie Michaelem Jacksonem i mieszka sie w Nibylandii... 13 lipca 2009

Gość sruuuu
abraja, to bardzo ciekawe co piszesz. ja w sumie mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego. kiedy ogloszono ze MJ nie zyje to jak wiekszosc w to uwierzylam ale potem zaczelam sie zastanawiac, troche szperac w necie i teraz juz nie jestem tego taka pewna. jednak kiedy czytam czy ogladam w tv nowinki zwiazane z MJ to znowu nachodzi mnie pewna watpliwosc czy aby na pewno ta smierc jest sfingowana. mam naprawde mieszane uczucia. ogladajac to nagranie na ktorym MJ jest transportowany w worku smiglowcem i rzekomo cialo sie podnosi - dla mnie w pierwszym momencie to byl szok! zaczelam sobie to tlumaczyc ze to pewnie tylko tak wyglada bo helikopetr lecial pod katem. ale analizujac to nagranie kilka razy stwierdzilam ze rzeczywiscie cos w tym moze byc! przejelam sie tym bardzo. do tego stopnia ze w ta sama noc co sie naogladalam filmikow o nim, MJ mi sie przysnil! i wiesz co bylo w tym snie? ze lecialam razem z nimi w tym helikopetrze, MJ lezal i sie poruszal, mrugal oczami a kiedy dotknelam jego reki byla ciepla! ja wiem ze to moze byc smieszne ale po tym snie zaczelam jeszcze bardziej wierzyc ze on zyje. boje sie tylko ze pewnego dnia pokaza rzeczywiscie jego cialo i czar prysnie. co do jego samego pogrzebu, zgadzam sie z toba ze zachowanie rodziny i jego dzieci nie do konca bylo na miejscu. mozna to tlumaczyc ze zachowywali sie tak pod wplywem szoku. bardzo wzruszyla mnie wypowiedz Paris, nie sadze zeby tak male dziecko bylo w stanie rozplakac sie pod publiczke w jednym momencie. natomiast pozniej juz dziewczynka byla w wyborowym humorze. sama nie wiem co o tym myslec. w necie znalazlam jeszcze filmik poswiecony temu ze MJ prawdopodobnie sfingowal swoja smierc. mozna go znalezc na youtube. tu jest czesc trzecia: http://www.youtube.com/watch?v=Q7_NgP0gYVM&feature=related sa jeszcze dwie. na ktoryms filmiku, nie pamietam czy akurat na tych, byla poruszona kwestia dzieci MJ tj. ze niby Michael pokazal twarz dzieci krotko przed swoja smiercia tak jakby wiedzial ze odejdzie. nie do konca sie z tym zgodze. dzieciaczki widzialam juz na zdjeciach duzo wczesniej, to nie jest tak ze 2 dni przed smiercia nagle zaczal sie z nimi pokazywac. ktos nawet wysnul teorie ze Michael ukrywal dzieci tak dlugo przed mediami poniewaz planowal caly czas manewr z upozorowaniem smierci. i jeszcze jedna smieszna rzecz: ze podobno dzieci na pogrzebie byly podstawione tzn ze niby MJ pokazal sie z tymi podstawionymi dziecmi juz wczesniej tak zeby wszyscy mysleli ze to jego dzieci a tak naprawde jego prawdziwe dzieciaki sa gdzies w ukryciu i czekaja na tatusia. bzdura! jezeli mam calkowicie poprzec teorie ze MJ zyje to chce prawdziwych dowodow a nie takich bzdur. mam nadzieje ze ty abraja jako jego fanka mozesz sie jeszcze podzielic innymi rzeczami tak zeby podtrzymac i umocnic jeszcze bardziej ludzi w tym ze MJ nie umarl. wklejaj tutaj dowody. ja z przyjemnoscia beda wszystko analizowala bo tak jak tobie zalezy mi na prawdzie :)

Gość michel...24
Mi się wydaje, że nie ma co doszukiwac się prawdy ... Jeśli MJ żyję to bardzo się cieszę i rozumiem ... natomiast jeśli faktycznie umarł to mam nadzieję, że jest szczęśliwy tam na górze. To co piszecie jest bardzo interesujące ... ale i tak jest za mało dowodów aby udowodnic, że Michael jednak żyje. Jestem wierną fanką Jacko od kiedy skończyłam 6 lat ... i też bardzo ubolewam nad Jego śmiercią ... ale strasznie mnie już męczą te wszystkie wymysły i podejrzenia :( ... Wolałabym porozmawiac z kimś o samym Michaelu jako artyście i wspaniałym człowieku a nie czytac z kim miał romans i czy sfingował swoją śmierc. Jeśli sfingował to wszystko to Go zupełnie rozumiem ...

Gość michel...24
Aha ... kto wybiera się 30 lipca do Multikina zobaczyc koncert MJ na wielkim ekranie ??? :) Ja właśnie dziś idę kupic bilety :) Już nie mogę się doczekac :)

Gość epalitka
To po co la toya sie wylamuje i rzuca jakies oskarzenia skoro mialby zyc? gdzie znajde materialy dot stypy i dzieci sie tam bawiacych?nie widzialam

Gość kkkkkkkk333kkkkkkkkkkk
Ale rzeczywiście był gwiazdą. 3 miliony ludzi mu bilety kupiło. Czy jemu to było potrzebne? Te koncerty? W pewnym sensie tak bo może go to z depresji leczyło. I finansowo pewnie też miał stanąc na nogi. Ale nie sądzicie, że jak już zarobił na tym THRILLERZE to mógł się zająć kabaretem bardziej niż kolejnymi płytami? Bo to był taki kabaret ten thriller jak dla mnie. W SUMIE. Zeby tyle kupić takiej chały...

Gość siup siup..
on nie zyje ...i koniec