Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jaaaa

...prosze o rade doswiadczone kosoby

Polecane posty

Gość taka sobie jaaaaa
dzieki Sami xD heh jestem pewna ze wyjda na straszna zla kobiete ale coż... moze trzeba :P

\"za duzo sie moze filmów naoglądałeś \" jesli mam być szczery to jestes n-tą bardzo dobrze znającą sie i oczywiscie mającą swietnie pojęcie o życiu 19 latką... i kazda doskonale wie czego chce :D to tak banalne, że aż zaczyna być nudne... nie pamietam, czy te 16 lat temu, gdy miałem 19 lat, tez taki byłem ... to takie dawne dzieje

no co sie przejmujesz opiniami innych najwyżej zwal na mnie :O:D

nie pamietam, czy te 16 lat temu, gdy miałem 19 lat, tez taki byłem ... to takie dawne dzieje byles dobrze wiedzaca czego chce 19tka???? niezle :-)

Gość taka sobie jaaaaa
do komiczne: jesli teraz bym nie miala miec zasad to tym bardziej za 10 lat:P wole sie postarac zeby tak zostalo. Do Sami: opinia innych sie nie martwie tylko jego reakcją :P nigdy jeszcze nie zrywwałam ani nic w tym stylu brak wprawy:P

Dasz radę 3mam kciuki za pozytywne ROZWIAZANIE ZWIĄZKU:):P

Gość taka sobie jaaaaa
czasem ciezko zmienic tok myslenia mimo ze sie wie ze jest sie idiota:P

Gość taka sobie jaaaaaa
dzieki przyda sie:PP

\"Tak mysle,czy mozliwa jest sytuacja ze ludzie sie kochaja ale do siebie nie pasuja ?\" zadałaś takie pytanie uważam, że to jest możliwe. tak samo jak to, że ludziom dobrze się razem żyje, a w rzeczywistości to nie miłość.

Gość noicomipowiesz
Miłość to nie uczucie tylko zdolność, którą nabywa się z czasem i doświadczeniami. Czemu ja nigdy nie miałam takich rozterek, dla mnie to było proste, nie potrzebowałam tkwić latami w toksycznych dla mnie związkach. Wystarczyło przemyśleć i zdecydować. Albo chce się z kimś być albo nie. Albo pasuje Ci facet i wiążesz z nim przyszłość albo poznaliście się lepiej i nie pasuje, więc odchodzisz. Masz tyle lat, że na prawdę nie ma co się zastanawiać. Jak nie jesteś z nim szczęśliwa to go zostaw. Ludzie przecież to takie proste!

Gość to tylko jaaaa
no ale uczucie tez musi byc w koncu nie jestesmy lalkami jakimis tylko ludzmi...i nie mowie tu o motylkach czy czegos w tym guscie