Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czereśnie z bitą śmietaną

Jak to mozliwe aby atrakcyjna szczupla dziewczyna mogla miec nieswiezy oddech

Polecane posty

Poznalem niedawno taka jedna fajna dziewczyne. Piekna szczuplutka zgrabniutka - cialo wrecz idealne. Charakter okazuje sie ze takze. Ale czasami niestety czuje nieswiezy oddech od niej. Nie jest to jakis straszliwy smrod bo tego bym nie zniosl, ale zwyczajnie taki dziwny odorek :-o Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Czy powiedziec jej ? Ale jak ? Nie chce zrobic czegos nietaktownego:-o Co mi radzicie ? A w ogole to jestem w sozku ze dbajaca o siebie dziewczyna moze miec taka przypadlosc. Rozumiem by miala to jakas pasztetowa czy inna tłusta obrzydliwa dziewczyna, ale ona taka zadbana ?

Ty głupi ciemniaku - a może ona dlatego taka "piekniutka" chudziutka bo cierpi na bulimię i rzyga na okrągło i dlatego kwasami jej z papy jedzie :D A tak serio... może ma kłopoty jakieś żołądkowe.. czsem wtedy jest nieświeży oddech z ust :)

Gość hejaho
pewnie sie glodzi,pusty wiecznie zoładek nie pracuje tak jak powinien stad smrodek

Ale ona myje zęby i ja o tym wiem !! To nie jest wina nie dbania o siebie bo ona o siebie bardzo dba !! Aż czasami myślę, że może zbyt przesadnie. Żadnej bulimii nie ma bo odzywia sie takze normalnie. Wiec nie wiem co jest przyczyna. Dziwie sie tylko ze zadbana wyjatkowo dziewczyna moze miec taki problem. Sadzilem ze te rzeczy dotycza tylko zaniedbanych ludzio jak np spasionych dziewczyn czy cos w tym stylu

Gość hejaho
no wlasnie nie:D.Kobiety odchudzajace sie przesadnie/niejedzące/często mają nieświezy oddech z żoładka. Skad wiesz,ze je normalnie?Spędzasz z nią cały dzien??Wszystko mozliwe,ze je tylko raz dziennie i stad ten smrodek.

Gość to już było
:O:O:O Pisałam, że oprócz kosmetyków trzeba jeszcze odwiedzać lekarza/dentystę itp:p

czereśnie z bitą śmietaną Ale ona myje zęby i ja o tym wiem !! To nie jest wina nie dbania o siebie bo ona o siebie bardzo dba !! Aż czasami myślę, że może zbyt przesadnie. Żadnej bulimii nie ma bo odzywia sie takze normalnie. Wiec nie wiem co jest przyczyna. Dziwie sie tylko ze zadbana wyjatkowo dziewczyna moze miec taki problem. Sadzilem ze te rzeczy dotycza tylko zaniedbanych ludzio jak np spasionych dziewczyn czy cos w tym stylu Takiemu pustakowi jak Ty to szkoda w ogóle coś doradzać 🖐️ Powiedz jej - laska jedzie Ci z papy - dlaczego? I dostaniesz w ryj a odpowiedzi i tak nie poznasz... I co żeś sie upierdolił tych grubych bab... jesteś beznadziejny...

Gość czikitita
nie no chlopak mial prawo sie przestraszyc przeciez wiadomo ze jak dziewczyna jest szczupla to nie powinno jej walic z mordy napewno tez sie nie poci nie robi kupy a jej pipa nie wali sledziami jak sie nie umyje.... szczuple tak maja :P kazdy facet to wie

Gość hejaho
dobre:D Przyznam,ze nie zdarzylo mi sie poczuć nieświezego oddechu od grubszej osoby,ten problem chyba częsciej dotyka chudych ideałów:D

Gość bujasz wieloryba
i zamykasz oczy,przy chudej wystarczy nie oddychać:P,odlot gwarantowany.

Gość czikitita
aaaa chlopaku i jeszcze jedno wiesz ze te chudsze wogole sie nie starzeja??? zero zmarszczek mowie Ci. Chodzace idealy. Mozesz odetchnac z ulga na starosc nie bedzie walila moczem a na kazda randke zabieraj tiktaki

Bzdura ! Czikita dlaczego sie ze mnie smiejesz ? Czy ja tak napisalem ? O co chodzi z ta kupa ? Nie rozumiem Cie zupelnie jak mozesz mnie tak oceniac ? Kpic to sobie mozesz z kogos innego, ja Ciebie nie obrazam wiec wypraszam sobie ok ? Dla mnie dziwne ze ktos kto o siebie dba moze miec taki problem

Gość czikitita
a w ktorym miejscu ja Cie obrazilam? :P Trudno sie z Ciebie nie smiac masz poglady jak neandertalczyk jakis. walenie z puchy to nie jest kwestia dbania czy niedbania o siebie...

Gość do czeresnie
Co znaczy dba???To,ze jest szczupła o niczym nie świadczy,dba moze o "zewnętrze",bo widać,o to co ukryte niekoniecznie;),ciekawe co nowego odkryjesz po seksie :D

Autorze, a czy Ty wiesz że Tobie też może walić z papy a Ty nawet o tym nie wiesz?? :D

Tym razem to znowu ja/ ciężko będzie dzisiaj komukolwiek pobić ciebie w głupocie i naiwności, autorze. na prawadę wysoko zawiesiłeś poprzeczkę... :D:D

Gość czikitita
ja nie wierze ze on naprawde ma taki problem to jest po prostu niemozliwe zeby pelnoletni czlowiek wymyslil cos takiego. na 100% podszyw

Gość fanaaaaaaaaaa
a cipke ma swieza?

Jaki podszyw ? Mam 27 lat, spotykałem się z wieloma dziewczynami i przyznaję, że tylko z zadbanymi szczupłymi zgrabnymi bo na wieloryby to bym nawet spojrzeć nie mógł :-p I żadna z nich nie miała problemu z nieświeżym oddechem, dlatego jestem w szoku że teraz mi się taka trafiła. A na dodatek u mnie w pracy jest taka spasiona krowa lat 23 na oko 160 cm 70 kg i od niej nie tylko z papy jak to sie wyrazacie jedzie, ale i ogolnie poci sie swinia ze jak przyjdzie do mojego pokoju to pozniej musze go godzine wietrzyc :-o

Gość frufru
e tam podpuszcza zwróc uwage na opis dziewczyny z pracy - 70kg przy 160 wzrostu to już spaślak. po rpostu chce żeby sie tu podniosło nie tyle oburzenie ze taka sliczna biedna ma śmierdzący oddeech tylko że "to dla Ciebie grube?"... a problem oczywiscie z pały wzięty. czyli piękne prowo i tyle.

Gość pzw niezalogowany
Dokładnie to dziwne. Przecież piękne kobiety nie pierdzą i nie srają, więc tym bardziej nie jedzie im z paszczy. :o🖐️