Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nneeoo

wychowawczy,nowa praca i nowa ciąża

Polecane posty

Gość nneeoo

Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.Mianowicie przebywam do 6 grudnia na wychowawczym(3 rok bezpłatny) u pracodawcy(nr1) z którym wiąże mnie umowa na cały etat,czas nieograniczony.W czerwcu podjęłam dodatkową pracę u innego pracodawcy(nr2) na 1/10 etatu.Planuje we wrześniu zajść w ciążę i teraz moje pytania; 1 -z tytułu którego zatrudnienia będę miała wypłacone chorobowe i macierzyńskie? 2-komu daję zwolnienie(obydwóm pracodawcom?) 3-czy któraś z pań także ma podobną sytuację? Z góry dziękuję za odpowiedzi,starałam się nie zagłębiać w szczegóły,bo to już kompletnie może człowiekowi zrobić mętlik w głowie.

Gość nneeoo
?

Gość zamiast szalec z dupa to
pilnuj roboty! znow zrobic kolejnego bachora i pasozytowac na urlopach! zero szacunku dla pracodawcy!

Gość nneeoo
Nie prosiłam o nędzne komentarze,moja dupa moja praca ,twoja matka to dopiero dupą zaszalała,takie g...zrobiła.

Gość m2525
czytam i nie wierzę!Masakra jakaś> Kobieta z prośbą tu pisze o konkterty a KTOŚ swoje idiotyczne poglady przedstawia. Sama jestem w ciązy i tez sie zastanawiam "od razu" nad drugim dzieckiem i to z pewnoscia nie po to by NAciągac peracodwce czy coś takiego. Po prostu wydaje mi sie ze jak juz wypadnie si ena "chwile" z zycia praca - to wygodniej jest od razu sobie dwa maluchy nieco odchodac i za jakis czas wrócic do pracy KONKRETNIE, a nie znow na jakis rok i potem kolejna ciaza. TAkie jest moje zdanie. A odnosnie twoich ppytan - to niestety nie pomoge bo nie mam pojecia jak to prawnie wyglada. Licze ze jakas znajaca sie na rzeczy osoba wyjasni Ci wszytsko. A idiiotycznymi komentarzami INNYCH juz dawno przestalam sie przejmowac - bo przeciez ludzie zawsze MUSZA o czym/kimś gadac. Pozdrawiam!