Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaneczka0

spuchnieta gorna warga

Polecane posty

Gość blaneczka0

ja wiem ze juz dużo osób zapewne pisało.. ale.. nie znalazłam (a może faktycznie źle szukałam) tego co mam ja... (chyba ze ktoś miał to samo a ja źle interpretowałam- nie ważne) wczoraj rano wstałam i miałam tak jakby pęknięte usta.. przynajmniej tak mi eis wydawało ale z czasem usta zaczęły puchnąc (górna warga) wygląda to mniej więcej tak (http://bi.gazeta.pl/im/0/4654/z4654560N.jpg ) z tym ze ja mam na górnej wardze na środku... smaruje usta antivirem (http://www.apteka-hibiskus.pl/photo/product_info/2/0/e/1_20e5f29ef892.jpg) ryczeć mi się chce jak na siebie w lusterku patrze ;/

Gość blaneczka0
raczej nie pająk nie posiadam takowych w pokoju ;]

Gość blaneczka0
ale ja rozumiem o czym mowisz co nie zmienia faltu ze z gpory wiem ze to nie od zadnego pajaka... majac na uwadze eto juz nie pierwszy raz...

Gość she3..
mozliwe ze to alergia, jestes na cos uczulona.. takie ojawy ma np pokrzywka, pojawia sie czesto na wargach, na powiece ..

a moze liczac pieniądze albo placac nimi pozniej nie myjac rąk cos zjadlas? wtedy tez moze spuchnac

Gość blaneczka0
z tym ze nie jestem uczulona na nic.. a ta spuchnieta warga to juz nie pierwszy raz.. miałam juz tak kiedys.. niby opuchlizna powolutku schodzi ale jakos jej to marnie idzie...

Gość babilon
MIałam tak samo jeszcze oko mi puchło poszłam do lekarza okazało się ze alergia