Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dzieci

do mam niepracujacych, pytanie bardzo wane

Polecane posty

Gość mama dzieci

jak to jest u was z ubezpieczeniem zdrowotnym, jesli wy nie pracujecie tylko jestescie ubezpieczone w pracy u meza. Macie ksiazeczke ubezpieczeniowa i podbijacie w zusie czy w pracy maz wam podbija co miesiac?? Czy jak?? Bo moj pracuje od roku w wojsku i tam zalatwil mi dokumenty(nie w mojej ksiazeczce) tylko na osobnym pamierze ze jestem ubezpieczona razem z dziecmi u niego ale nie wiem czy mam to podbijac co miesiac, czy maja mi wydac juz nowy dokument??Jemu podobno powuedzieli ze takie cos wydaje sie tylko raz ale cos mi sie nie wydaje???JUtro ide do dentysty i potzrebuje dowod ubezpieczenia i nie wiem czy mi przyjmie takie cos. Jak jest u was???

Moj maz ma dwie ksiazeczki (Legitymacje ubezpieczeniowe) jedna jest jego, w drugiej jestem wpisana ja i synek. Obie podbija co miesiac sam.

Gość mama dzieci
to co ja mam zrobic???Mam niewazne ubezpieczenie??Nie moge sie do meza dodzwonic zeby popytal w kadrach w pracy

Gość hahahahashahahah
głupie pindy siedzace w domu

Gość mama dzieci
no glupia pinda jestem, dowartosciowalas sie???

Gość mama dzieci
ktos jeszcze sie wypowie jak jest u was z ubezpieczeniem>> Wszystkie macie ksiazeczki ubezpieczeniowe???Ja mam ale niepodbita od dwoch lat bo nie pracuje od tego czasu

ja tez mam ksiazeczke ubezpieczeniowa w ktorej wpisana jestem ja i synek, maz ma swoja ksiazeczke, podbija ja co 3miesiace w zakładzie pracy

Ja mam książeczkę w której wpisana jestem ja i dziewczyny, książeczka jest na stałe, pomimo zmiany pracy przez męża. Co jakiś czas podbija ją w pracy, chociaż powinno się co miesiąc.

Gość mati2
ja również jestem wpisana z dzieckiem do ksiązeczki rodzinnej, którą mąż wyrobił w swoim zakładzie pracy...