Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwsazx

PRAWO JAZDY !!!!

Polecane posty

Gość qwsazx

Witajcie mam pytanie do osob ktore zdawaly egzamin na prawko, jak wyglada caly cykl egzaminu praktycznego chodzi mi o jazde miejska? na co zwracaja uwage, za co mozna oblac??? egzaminatorzy wpuszczaja w maliny?? :))))

Gość alkre
zza byle bład nie mozna oblac , ale za wykroczenie mogace zagrozic bezpieczenstwu ruchu tak .

Gość qwsazx
UP:P

Kiedy masz egzamin? Ja miałam wczoraj o zgrozo !! wynik negatywny. Plac manewrowy tj łuk i pod górke rewelacja , światła płyn pokazałam ok.Wyjazd na miasto i tak pół egzaminu bezbłednie i na zawrotce popierniczyłam sobie pasy przez co wymusiłam niestety pierszeństwo. Głupota z mojej strony okropna , cóż zawinił stres :(

Gość alkre
ludzie ktorzy nie zdaja prawka wiecej niz 2 razy nie powinni jezdzic samochodem , bo nigdy nie beda dobrymi kierowcami .

A to na kursie instruktor nie mówił na co uważać? Oblać możesz za przejechanie zanku stop, przejechanie na czerwonym świetle, wymuszenie pierwszeństwa, najechanie na miejsce na jezdni wyłączone Z ruchu czyli albo na kostki na rondzie, albo na takie wysepki z białych pasów,nie przepuścisz pieszych na pasach to są błędy które kończą egzamin jeśli je raz popełnisz. Możesz jeszcze oblać jeśli 2 razy nie włączysz kierunkowskazu, jeśli ci zgaśnie więcej niż 2 razy, jeśli 2 razy niepoprawnie wykonasz manewry które ci każe egzaminator zrobić.

Gość alkre
sa błedy za ktore nie mozna oblać , ale nikt nie jest kierowca rajdowym i nawet egzaminator je popełnia . Bedziesz jezdzic poprawnie , ale do kierowcy rajdowego to daleka droga . NAwet egzaminator nie ma pojecia o obsuludze samochodu tak jak kubica czy Loeb

alkre nie wypisuj nawet takich głupot . Moj brat robiąc prawko dowiedział sie że nigdy nie będzie dobrym kierowca , a jak zda to bedzie cud. Owszem zdawał 6 razy . A zawziął się tak ze w tej chwili jest instruktorem od kiku lat i to chyba niezłym bo na brak kursantów nie narzeka.

Gość ja tez nie zdałąm za 1 szy 2
alkre - debilu Ty, a co ma liczba niezdanych egzaminów do tego jak ktoś jeździ!!!? uważasz, że ma to jakieś znaczenie? bo ja znam laskę która zdała za 1szym razem bo miała egzaminatora "wymarzonego" i miała 3 stłuczki ze swojej winy!!! znam chłopaka co zdał za 5stym razem, i właśnie otworzył swoją szkołę nauki jazdy do tego jest jednym z najlepszych instruktorów w mieście!! co Ty gadasz za głupoty!! liczy się praktyka i po częsci wrodzone umiejętności predyspozycje . jak słysze takie historie to nóz się otwiera😠

mi auto gasło chyba z 6 razy na egzaminie:) ważna jest gadka:P ja swojemu egazminatorowi napieprzyłam głupot,że auta,którymi jeździłam na nauce miały mocniejszy silnik dlatego teraz mam problemy z ruszaniem :) raz nie zauważyłam też zielonego światła i dalej stałam na światłach w najlepsze i dopiero sam egzaminator mi przypomniał :p i zdałam :D to było rok temu i niedługo będzie rocznica zdania przeze mnie prawla :D

Gość koliakoli
a jak radziliscie sobie ze stresem przed egzaminem??