Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shatz

dermatolog- koniec z trądzikiem

Polecane posty

czesc dziewczyny ..mam tradzik juz jakies 2 lata ...uzywalam juz pelno kosmetykow przeciw temu swinstwu ale nic kompletnie nic .....czy bylyscie u dermatologo co wam przepisal skuteczne bylo? drogie takie zele czy mascie ?..... dlugo trzeba to leczyc zeby nic nie bylo ..? i czy tradzik nie powracal pozniej? ..prosze pomóżcie ....odpiszcie !!

Gość jak od tego czasu nie byłaś
u dermatologa jeszcze to się nie dziw, że dalej masz :O i pewnie jeszcze używasz jakiś clean and clear :O co tylko pogharaszają

kup sobie skrzypowitę (tabletki mozna kupic w aptece albo rossmanie) kosztuje jakies 20 zł i korektor antybakteryjny avon na promocji ok 10 zł Ja chyba zjadlam 3 opakowania pod rząd ale sie oplacalo teraz nie ma prawie sladu zwlaszcza na buzi:)

Na tearz trądzikową absolutnie nie można stosowac alkocholu !!! Ja zawsze smarowałam sie tymi clean& lear itp itd i faktycznie było gorezj . Poszam do dermatologa i dostała płyn z siarka za 5 zł i differin ok 40 zł . Pomogło ! Odtamtej pory chodze do lekarza i dostaje recepte na płyn z siarka bo bez recepty kosztuje ok 70 zł to po co przepłacać...na to smaruje się mascia acne-derm i mam nieskazitelnie czytą skóre !!!!!!!!!!!

Gość do mycia żadnych mydeł
ewentualnie szare absolutnie żadnych sklepowych kosmetykow dla nastolatek :O mydło siarkowe też jest OK zioła

ja na poczatku stosowalam wspomniany juz differin- pomogl :) teraz jest lato to nie mozna go uzywac wiec dermatolog przepisal mi skinoren- jak dla mnie troche gorszy, ale efekty tez sa :) ogolnie juz prawie nie mam tradziku. CZasem cos tylko przed okresem wyskoczy :P ahaa, a do mycia twatzy polecilabym Ci jakies dermokosmetyki np. iwostin czy lysanel. Sa troche drozsze od sklepowych kosmetykow, ale efekty sa o wiele lepsze :) pozdrawiam