Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozzczarowanaa

MOJ CHLOPAK OSIWADCZYL MI ZE JEDZIE NA 3 DNI NAD MORZE Z KOLEGAMI

Polecane posty

Gość alicja2424
Moja zabawa niestety nie wypaliła, bo moja siostra miała powazny problem ze zdrowiem, a jest w ciazy. Mój luby powiedzial, ze mu przykro i wie ze wtedy powinien byc przy mnie. Powiedzial tez ze to moze zabrzmi niewlasciwie ale wczesniej nie mial pewnosci czy nasz zwiazek to na cale zycie i czy mu ufam, a teraz jest pewien ze chce spedzic ze mna reszte zycia. Nie chce sie rozczulac, ale to bylo slodkie i przycmilo nawet to ze nie byl pewny wczesniej ;P Czesem jak widac takie 'kryzysowe' sytuacje sa potrzebne. A Ty malibka, sie nie przejmuj, bo jak pojdziesz z nim na to wesele to sie nie pobawisz ani z nim, skoro bedzie w pracy ani z innymi ludzmi, bo zakladam ze ich nie znasz. zaszalej ze znajomymi ;)

Przecież to dorosł facet, a nie twój chomik, czy 5-latek, którego możesz "puszczać", jeśli Ty chcesz. Opanuj się. Mój mąż jeździ na imprezy z kumplami, domyślam się, że robią wtedy bydło i chleją (naprawdę zostawiony sam sobie facet nie zaczyna od razy bzykać wszystkiego co na dzrewo nie ucieka. Przynajmniej nie mój), ale tak naprawdę to nie chcę dokłądnie wiedzieć co wyprawiają. Ufam mężowi, szansa, że mnie zdradzi jest minimalna. Ja też wyjeżdżam z przyjaciółką czasem gdzieś na kilka dni, wyjeżdżam też na wyjazdy naukowe z mojego wydziału i nigdy nie zrobiłabym żadnego świństwa. Skoro facet udzielił Ci takiej odpowedzi, to powinnaś zastanowić się nad sobą. Może faktycznie zachowujesz się jak bluszcz i jesteś niebywale upierdliwa.

sorki alicja...pomyliło mi sie:-) nie bezie grał na wselu tylko na sylwestrze:-) mieliśmy w sumie razem iść i jeszcze paru wspólnych znajomych ale to wszystko pary a ja jakby nie patrzyć bed sama bo mój facet bedzie na scenie grał...:-( zobacze jeszcze czy dziewczyny chłopaków które grają z nim w zespole pojadą-jak tam to tez sie pewnie wybiore i bedziemy miały babskiego sylwestra w otoczeniu swoich facetów:-)