Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana20202020

nie dostalam sie na studia..

Polecane posty

Boze.. naprawde sie nie dostalam!! w sumie skladalam tylko do jednej uczelni w Polsce, na dwa kierunki.. ale na jeden bylam prawie pewna, bo swietnie mi poszedl angielski rozszerzony.. a tu ..lipa!! mieszkam od ponad roku za granica i ostatnio postanowilam - jezeli sie dostane na ten uniwerek w Polsce to wracam, a jesli nie to probuje tutaj.. moze tak mialo byc?? :):)

co teraz? :(

Gość makaronowa
nie załamuj sie, wszystko jescze przed Tobą

Gość veroni mineral
idz na studia platne

Albo idź na studia gdzie indziej, a niekoniecznie w Polsce. To też jakaś opcja zawsze!

no wlasnie napisalam,ze jezeli nie Polska to zostaje tu, gdzie jestem teraz i tu zaczne cos.. tak mialo byc, tak ? :p :):)

Gość jeśli czekałaś na jakiś ważny
to maturę też za granicą zdawałaś???

nie, mialam gap year.. przyjechalam rok temu zaraz po maturze, niby na wakacje do brata.. no i tak zostalam.. ogolnie mi sie bardzo tu podoba i chcialabym tu studiowac, do Polski chcialam wrocic tylko po to by rodzicie byli zadowoleni i dumni.. a z czego byc dumnym? ze corka nie dostala sie na dzienne i studiuje zaocznie? juz chyba woleliby mowic 'o nasza corka studiuje dziennikarstwo za granica' nie sadzicie?? tylko jak to mojej mamie powiedziec? :( jeszcze nic nie wiedza..

Gość upppppppppp
a widzisz bo w tym roku matura była BANALNA znam takie matoły co trzeci raz zdawały mature i zdaly wlasnie w tym roku. Natomiast rok temu matura była dosc trudna i wyniki ogolnie były niższe. Za rok skladaj jak znów zrobia trudniejsza..... :classic_cool:

Gość jakbym miala mozliwosc
studiowania za granica lub w Polsce wogole bym sie nie zastanawiala i wybrala zagranice ... u nas studia malo ucza ;/

dziekuje.. wybieram zagranice w takim razie, a do Polski zawsze moge wrocic :) tylko przede mna rozmowa z mama.. :(:( boje sie..