Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszolomiona i to mocno

kocham edwarda cullena

Polecane posty

Gość oszolomiona i to mocno

od 2 dni chodzę odurzona, robert pattinson jest genialnie zrobiony w filmie, genialnie... odbija mi poważnie ;) ehhh, a myślałam, że takie uczucia trafiają tylko w nastolatki... :)

Gość nie jestes sama
mam to samo :)

Gość dokladnie jestz robiony to po
stac fikcyjna, nie powiem, ze jego wzrok i w ogole sposob bycia (w filmie) nie jest seksowny, ale zejdzcie na ziemie moja kolezanka lat 28 odleciala...zachowuje sie jak histeryczka, ryczy, calymi dniami wpatruje sie w jego zdjecia i teledyski z filmu, mam juz tego dosc... jeszcze ta zazynajaca muzyka...jak jakis facet chce sie z nia umowic, mowi ze nie moze... pojebalo ja, ze sie tak brzydko wyraze:O:O:O Wam radzez ejsc na ziemie

Gość oszlomiona i to mocno
dobra ta twoja kolezanka ;) no ja jeszcze daleko od tego stanu, ale powiem ci ze stan jest swietny :) marzenia są piękne :)

no wiesz, bylam na tym filmie w kinie, z nia (ona byla trzeci raz w kinie na tym!!!):O:O:O wyciagnela mnie faktycznie postac edwarda jest nieziemska ja mam faceta, ktory wiadomo, ze raczej wampirem nie jest:] a poza tym ma jedna wielka zalete:] jest realny i moge sie do niego przytulic w akzdej chwili pewnie ze pomarzyc mozna, a nawet trzeba:] rowniez bylam pod jakims wplywem tej postaci:] ale zdrowo:] a taa..no mowie Wam...ostatnio nazwijmy Go Tomasz chcial sie z nia umowic, chlopak wytrwaly nie powiem, stara sie, wczesniej go odrzucala bo mlodszy a teraz bo nie moze, bo czuje jakby zdradzala edwarda.. i to naprawde nie mowi tego w zartach:O:O:O mowi, ze nie moze, bo jak... na plytke dos amochodu zgrala same dolujace piosenki, tylko wziac zyletke i sie pociac, na pulpicie dala jego zdjecie to spojrzenie...i codziennie siedzi kilka godizn i szuka zdjec oglada teledyski i zatrzymuje tysoac razy w jednym miejscu, kiedy On patrzy i mowi, ze patrzy na Niego laska juz wczesniej byla troche nie tego, ale bez jaj rodzice bogaci, ona nie pracuje, calymi dniami lezyw lozku z laptopem..masakra jakas, dobrze ze mam prace i faceta, przez ostatni weekend jak siedzialam z nia myslalam ze odlece oczywiscie od filmu (czaicie keidy grali go w kinach) troche wyluzowala, ale troche:O:O

tzn ze patrzy na Nia*

Gość gonna be ok. just dance.
ktoras z was to na pewno joanna P :D

Gość oszlomiona i to mocno
No nie, to jest oczywista przesada. Ja też mam faceta, nie uklada sie kompletnie i to raczej koniec zwiazku, wiec sobie marze o wielkiej milosci, choc wiem jaka jest rzeczywistosc :) Z racji wakacji nadrabiam zaleglosci ksiazkowe i saga tez mi wpadla w rece :) Edward jest boski bez dwoch zdan eh:)

aaa no to wiesz, co innego tym bardziej,z e ida wakacje:] natomiast ona przekonana jest,z e kiedys spotka jakiegos edwarda, niby mowi, ze wie, ze On z filmu, ale z drugiej strony mowi, ze przeciez musi gdzies byc... no coz, nie wiem jak sie sprawy potocza bo jestemw trakcie przperowadzki... wiem ze laska ostatnio byla jdnak juz u psychologa, nie z tym, ale mam andzieje, ze ten specjalista i to wylapie...

Pattison mis się w ogóle nie podoba :o A film zbyt przesłodzony :o Ale, że mam 15 lat to chyba powinnam sikać na jego widok :( Znaczy, że coś nie tak, skoro wszystkim sie podoba a mi nie :P

A ksiązka może być, tyle, że właśnie ten Edzio to taki trochę histeryk, zresztą tak samo Bella :)

Z Każdym Dniem, Alice była właśnie najlepsza, ale w filmie zrobili z niej wariatkę jakąś :P Ale przejdzie to "uczucie" Twoje do Alice :D Kiedyś ja się zabujałam w jakimś facecie ze zdjęcia z XIX wieku, to dobiero nienormalne było :D

dziewczyny:] sadze, ze kazdy czytajac dana ksiazke zakochuje sie w ktoryms z bohaterow:] niezaleznie od tego czy jest to postac meska czy zenska:] natomiast ja mowie o 28 letniej babie, ktora sfiksowala, i nie wiem nawet czy juz jest sie z czego smiac, to przyjelo takie rozmiary...:O:O:O

Dla Alice moglabym zostac lesbijką :D Kiedys mi przejdzie, ale nie prędko, bo jeszcze zostala mi ostatni czesc do przeczytania, i jeszcze filmy, to kurna bede o alice marzyć :D

Dzisiaj jest tolerancja ogromna dla lesbijek, więc możesz być :D Powodzenia w zdobywaniu jej 🌼

Gość aha i to niby jest bardziej
normalne?? zasadniczo zadna z Was sie od siebie nie rozni..czy w edwardzie czy alice...masakrycznie sie to czyta:O

Gość anonimowy wielbiciel
nie czytam tego, ale sam Wasz temat zwalił mnie z krzeszła... ludzie...

Ty spadajacy z krzesla, gdybys mieszkal z ta moja wspollokatorka to codziennie lezalbys przygnieciony cizka szafa:O:O:O laska naprawde to robi:O

Gość malutka8956
temat nieaktualny, ale edward (ksiązka i film) jest boski. mam 31 lat, męza , dzieci i fioła na punkcie tej sagi. na szczescie mozna z tym życ. pozdrawiam fanów (młodych i tych dojrzalszych:) ) mojej sagi.