Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera Paula

kto częsciej zdradza?mężczyzna czy kobieta?

Polecane posty

zapewne wiekszosc odpowie ze płec przeciwna do nich samych ale mi sie wydaje ze obie strony.Męzczyzna szuka urozmaicenia jakies szalonej przygody a kobieta ciepła czułosci ktore nie daje jej obecny partner.

faceci:Pzawsze to oni zdradzaja a jesli kobieta zdradzi to jest to ich wina i nikogo wiecej:P

zapewne wiekszosc odpowie ze płec przeciwna do nich samych ale mi sie wydaje ze obie strony. potrafisz przeczytac to zdanie? :-)

tak chodzi o to ciemny człeku ze np kobieta odpowie czesciej ze mezczyzna zdradza a mezczyzna odpowie ze kobieta tak czesciej sie zdarza chociaz s arozne zdania ja uwazam ze to sie jkaos miesci w granicach ze i kobiety po polowie i mezzyni po polowi juz kumasz??

Gość papierz
kobiety

Gość dyrygent
face ty

tak chodzi o to ciemny człeku ze np kobieta odpowie czesciej ze mezczyzna zdradza a mezczyzna odpowie ze kobieta tak czesciej sie zdarza chociaz s arozne zdania ja uwazam ze to sie jkaos miesci w granicach ze i kobiety po polowie i mezzyni po polowi juz kumasz?? hahahahahahahahha

nie po równo. Przyglądając się temu zjawisku doszedłem do wniosku że 3-4 facetów na jedną laskę :)