Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zbulwersowana-kuzwa-mac

lekarz nie chcial mi dac skierowania na badania!!

Polecane posty

ja nie moge! po cholere place tyle pieniedzy na NFZ skoro w ogole z tego nie korzysatm i musze za wszsytko placic.Ginekolog za 2 miesiace-jak cos pilnego musze isc prywatnie 50 zl,chcialam zrobic badania bo ostatnio zle sie czuje,mam zawroty glowy ,biegunki-na ob ,morfologie,kal na pasozyty,mocz ,hormony-i mi odm贸wila!!!powiedziala ze nie ma wskazan!no ja piernicze!jestem zbulwersowana.powiedziala zebym poszla prywatnie.nie chciala mi przepisac lek贸w na odrobaczenie rodziny.NIECH KTOS ZROBI PORZADEK Z TA S艁UZBA ZDROWIA! oni w tych przychodniach dostaja najwiecej pieniedzy jak nikt do nich nie przychodzi tylko jest zarejestrowany jako pacjent.kiedy musza przepisac skierowanie to pieniazki ida na badania i oni nie dostaja.musimy z tym walczyc!!po co placimy skladki!!skoro musimy za to placic.ja nie moge.nie wiem co mam zrobic

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zgadzam si臋. zr贸bmy z tym
porz膮dek. Ale jak? Mam wyj艣膰 na ulice i wyrywa膰 p艂yty chodnikowe, jak g贸rnicy? Obrzuca膰 kamieniami policj臋 jak kolejarze? Nie, bo nie mam na to czasu, musz臋 pracowa膰 i zarabia膰 pieni膮dze, 偶eby i tak po艂ow臋 odda膰 na sk艂adki, podatki i inne pieprzone haracze za 偶ycie w tym kraju. I utrzymywa膰 rzesze nierob贸w, leni, pseudo-rencist贸w i cwaniak贸w. Nic mi nie m贸w, ci lekarze nie widz膮 wskaza艅, aby da膰 skierowanie na usg i mammografi臋 dziewczynie rodzinnie obci膮偶onej rakiem piersi, bo nie ma skonczonych ilu艣 tam lat!!!!

Udost臋pnij ten post

najgorsze jest to ze nie moge odm贸wic oddawania kasy na skladki.bardziej by mi sie oplacilo gdyby s艂uzba zdrowia byla prywatna bo chodze do lekarza raz na rok .za leki trzeba sobie slono placic.a lekarze i tak wypisza ci najdrozszy lek bo przedstawiciel dal im za to dlugopis lub zestaw perfum.etyka kurde!wiem jak to wyglada bardzo dobrze.jak ktos zachoruje na powazna chorobe to i tak nfz tego nie oplaca!to co oplaca!!! potem poruszaja na polsacie lub tvn ludzkie serca zeby zbierac pieniazki na chore dzieci.te chore dzieci powinny miec to zapewnione ze skladek ktore placa ludzie.w szpitalu i tak trzeba dac w lape zeby cos chcieli w ogole z toba zrobic.WIEC PYTAM PO CO NFZ!! tzreba sie tym zajac ,nie wiem robic reportaze w Uwadze czy cos.nie mozna sie godzic na cos takiego.ja napisze skarge na ta babe.przynajmniej tyle zrobie.krzyczec mi sie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cdn p贸偶niej
Ja tez tak mia艂am wi臋c aby si臋 nie u偶era膰 i wyrywac ka偶de skierowanie czy te偶 recepte , zmieni艂am lekarke. Wcze艣niej jednak prezprowadzi艂am wywiad wsr贸d znajomych , 偶eby nie spa艣膰 z deszczu pod rynne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hannaanna
ja te偶 ju偶 tylko prywatnie chodz臋... inaczej zawsze jakie艣 problemy s膮, chamstwo, z艂e traktowanie...ju偶 nie m贸wi臋 o czasie oczekiwania.MASAKRA! szkoda, 偶e nikt nie robi porz膮dku z tym syfem.

Udost臋pnij ten post

Nawet nie zak艂adaj takich temat贸w, bo mi si臋 n贸偶 w kieszeni otwiera! W艂a艣ciwie nie chadzam do lekarza, bo nie choruj臋, ale mia艂am potrzeb臋 p贸j艣cia do dermatologa jaki艣 czas temu. Mam dw贸ch w moim mie艣cie (a nie jest to ma艂e miasto). Akurat im si臋 kontrakty ko艅czy艂y, a ja mia艂am powa偶ny problem. Ja si臋 pytam, co to ma znaczy膰, 偶e si臋 ko艅cz膮 kontrakty? Co mnie to interesuje?!! Ja grzecznie p艂ac臋 sk艂adki! Lekarz przyjmowa艂 od 13, od 12 otwierali rejestracj臋. Pani w telefonie pretensjonalnie poleci艂a mi by膰 najlepiej juz od 7 przy okienku. Przyjecha艂am o 6.30 - kolejka 7 os贸b, lekarka przyjmie tylko do 10. Za艂apa艂am si臋. 6 godzin sta艂am w przychodni. Rzyga膰 mi si臋 chce tym krajem. A co do skierowania - SKARGA OD RAZU, napisz koniecznie!! To jest paranoja!!

Udost臋pnij ten post