Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatusia

sytuacja bez wyjścia

Polecane posty

w porządku, ale żadne przeżycia nie zmieniają faktu, że przez styl pisania i treść twojego postu nie wynika, że napisała go osoba doświadczona i po przejściach, a na wszelakich forach w internecie właśnie tak siebie przedstawiamy. ty przedstawiłaś siebie jako naiwną młodą dziewczynę, która ma chwilowy kaprys i uważa, że to problem na ogromną skalę...

ty przedstawiłaś siebie jako naiwną młodą dziewczynę, która ma chwilowy kaprys i uważa, że to problem na ogromną skalę... niech zyje dyplomacja i delikatnosc :-)

Gość kwiatusia
dla mnie jest to problem na ogromną skalę bo chodzi o osoby mi bliskie i dla mnie ważne

"Myślałam, że na 'kafe' są jacyś normalni ludzie a nie ludzie trywialni.." dobrym sposobem na to, by nie robić z siebie durnia, jest nieużywanie słów, których znaczenia nawet się nie domyśla... autorka nie poznała tej banalnej zasady :D co do reszty tematu odpowiem tak - skonczysz droga autorko gimnazjum, pojdziesz do liceum i za rok, moze 2 takie problemy wydadzą Ci się dziecinne i śmieszne :D

Gość kwiatusia
aktualnie jestem po studiach - dziękuję

Gość kwiatusia
trywialny 1. prymitywny, niewybredny, ordynarny, prostacki, nieparlamentarny, nieprzyzwoity, wulgarny; przen. płaski (trywialna rozmowa) 2. banalny, oczywisty, pospolity, zwykły, oklepany, prosty, uproszczony, schematyczny ( trywialny gust) w kwestii wyjaśnienia dla nieuków:)

Gość kwiatusia
jeśli miałabym Ci wymieniać wszystkie kierunki studiów które mam ukończone - stwierdziłbyś, że jesteś zbyt głupią osobą by ze mną polemizować

wszystkie kierunki :D :D :D dawaj wymieniaj :D wszystkie kierunki studiów :D :D heheheheh dojebalas teraz :D Gdybyś skonczyła chiociaż jeden, chociaż rok to byś pisała inaczej i zrozumiale :) A Ty nawet nie potrafisz przecinków używać...

autorko:D a jak zdefiniujesz swoje wypowiedzi ??:D

Gość kwiatusia
Moje wypowiedzi są jasne i zrozumiałe więc nie muszę ich definiować. Kierunki studiów?: - filologia francuska - administracja - medycyna - prawo - transport i spedycja

Gość smahsm
W takim razie masz jakieś 40-50 lat, tymbardziej wszyscy współczujemy probemów!

oplułam się własna zupą :D autorko- ja jednak przyjmę do wiadomości , że skończyłaś kabareciarstwo podprogowe:D

To podaj mi proszę Pani filolog najbardziej popularną lekturę 4 klasy szkoły podstawowej we francji.

Gość kwiatusia
Lat mam 29 :)

autorko.........przeczytawszy listę rzekomo przez ciebie ukończonych studiów mam dla ciebie radę:) kłam, że chodzisz do gimnazjum:) ;) przynajmniej swoją osobą nie będziesz wywoływać fali śmiechu i każdy nastolatce coś tam na tej jej problemy poradzi z dobrego serca:)

twój post plasuje się miedzy antykoncepcją z coca-coli a 43 letnią kobietą pytającą czy ma nadwagę ....

Gość autorku kwiatuszku
cudownie, na tylko kierunkach Cię nie nauczyli, ze mężczyzna się może ZADURZYĆ, a jeśli się, jak napisałam, "zadłużył", to chyba Ci wisi trochę pieniędzy?

Gość kwiatusia
szkoda mi was wszystkich, na prawdę :*

Gość autorku kwiatuszku
na prawdę czy naprawdę? Poważne wątpliwości mam co do tego, czy skończyłaś choćźby podstawówkę z takimi błędami. Każdemu się mogą zdarzyć błedy, ale po tylu kierunkach? Oł kaman :D

Gość kwiatusia
wasze zachowanie jest bardzo pompatyczne, dziwie się dlaczego rodzice dopuszczają was do komputerów

wasze zachowanie jest bardzo pompatyczne hahahaha naturalnie - pompatyczne i trywialne, musze uwazac z goracymi napojami czytajac dzis forum :-)