Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie dostalam sie na studia

Polecane posty

czuje sie taka oszukana i glupia, jest mi strasznie wstyd :(

Gość Zizuza
próbuj jeszcze gdzieś nie poddawaj sie do wrzesnia jeszcze kawałek, na zaoczne próbuj!

sa jeszcze przecies listy rezerwowe no i oglaszaja nabor na kierunki na ktorych sa jeszcze miejsca, masz jeszcze szanse na cos sie dostac

wlasnie wtym jest problem, ze nie chce studiowac zaocznie,nigdy nie bralam tego pod uwage, nie chce tez studiowac byle czego jka mnie wsyztscy namawiaja, mowia: poszukaj zobacz dzie woln emiejsca, nie wiem po co studiowac cos co mnie nei interesuje. zreszta i tak nigdzie nie wezma mnie teraz po duwage bo nie wzioslam oplaty rekrutacyjnej :(

na elektroradiologie brano po uwage biologie, mailam 76 % z podst, ale sama naliczylam sobie co najmniej 86 dlatego czuje sie oszukana. dzis zaraz po otrzymaniu tej zlej wiadomosci wysyalam wniosek o wglad do mojej matury taka bylam zdenerwowana i zdesperowana, a co do 2 naboru mam watpliwosci i marne szanse, jestem na 80 miejscu rezerwowym na kierunku jest 40 miejsc tylko

Głowa do góry. Teraz poszukaj coś zastępczego niż wybrany kierunek i zdawaj do innej szkoły. Będą jeszcze przyjęcia. Jak zrobisz rok przrrwy, będzie znacznie trudniej.

nie chce inngo kierunku;/ eh czuje sie winna ze to moja wina i te zawiedzione oczy rodzicow:( jutro jade zawiesc tam papiery tak n awszelki wypadek...

z mojego mista ciezko bedzie mi sie wybic tak liczylam na te studia...