Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie

czy zawsze ma sie pierwsze objawy ciazy?

Polecane posty

Gość wlasnie

rozpoczelismy z mezem starania o dziecko.jestem na 5 dni przed okresem,a nie czuje ,ze mam go dostac(zawsze bolaly mnie piersi juz tydzien przed miesiaczka).nie czuje takze,abym byla w ciazy.czuje sie bardzo dobrze.myslicie,ze i tak moge byc w ciazy?

Gość nedddfff
zgloś się do jasnowidza, bo nawet lekarz napewno ci bez badań i na odległość nie odpowie. Czy obecne kobietą są tak niedouczone, rozumiem wcześniejsze pokolenia, ale żeby teraz. Litości. Na głupie pytanie możesz tylko uzyskać głupią odpowiedz.

Gość wlasnie
no dzieki...:/ zapomnialam tez dodac,ze nie wytwarzam jakiegokolwiek sluzu(co moim zdaniem jest dziwne).sporadycznie pobolewa mnie brzuch.zwyczajnie chcialam zapytac czy moze ktoras miala podobnie...

Gość annamaria_annamaria_annamaria
możesz rano spróbować zrobić test, albo idź na badanie krwi-beta hcg, wtedy wszystko będzie jasne, nie każda ma objawy ciążowe i nie tylko pierwsze, bo są kobiety, które nie mają ich przez całą ciążę.

jak nie masz sluzu to raczej to nie jest ciaza,ale oczywiscie pewnosci nie masz nawet ty sama a co dopiero my.ja zawsze mam "sucho" - bez sluzu na 2,3 dni przed @.

Gość gdzie ma test robic
na 5 dni przed okresem? przeciez i tak wyjdzie negatywny. mnie bolaly piersi na duzo wczesniej niz zawsze przed okresem ale nie chcialam sie za bardzo podniecac ze moze nam sie udalo wiec sie tym nie przejmowalam zbytnio i spokojnie czekalam do dnia miesiaczki i okazalo sie ze pojawila sie druga kreseczka.... :)

a jaki to był ból piersi i ile po owulacji się pojawił?

Gość gdzie ma test robic
bolalo mnie jak przed okresem tylko ze zazwyczaj mialam taki bol na 2-3 dni przed a tu wiedzialam ze jeszcze ponad tydzien do okresu a juz mnie bolaly. poza tym nie mialam innych wczesnych objawow - dopiero pozniej zaczely sienudnosci ale to w 6 tygodniu gdzies tak. powodzenia

a ten ból piersi był taki jak zwykle czy jakiś inny? Bolały całe piersi, same brodawki?

Gość wlasnie
dzieki dziewczyny.jeszcze kilka dni do okresu,wiec testow robic nie bede,ale z dzidziusia bardzo bysmy sie ucieszyli:)ja zazwyczaj mialam sluz przed okresem,wiadomo,ze nie taki jak w dni plodne,ale byl,a tu susza.

i jak, zrobiłaś już siusiu? :)