Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasik

tania i dobra drukarka

Polecane posty

Gość aaasik

Muszę kupić drukarkę laserową, najlepiej tanią i dobrą, druk głównie czarno biały. Co polecicie?

Gość ----valdi z koziej dupy---
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Przejrzyj stronę sklep-oki.pl. Mają naprawdę świetny sprzęt. Sama nie posiadam drukarki, ale używałam OKI C3600n w pracy i była bez zarzutu.

Gość gość
popatrz sobie na jakichś stronach internetowych i może jakieś opinie ludzi... ja polecam Ci to www.inprosystem.pl/promocje , zamawiałam i warto, drukarka chodzi jak szalona :)

Ja polecam brothery. Miałam w pracy, drugiej pracy o w domu, są ekonomiczne i niezawodne, nie pamietam by jakis sie zepsuł, wymienialismy tylko toner. Cena około 350 zł.

Gość gość
Również polecam brothera. Używam od roku urządzenia 3w1 i zero problemów

Ja pisałam o drukarce laserowej czarnobiałej z dupleksem, BROTHER HL-2240D. Sprawdziłąm teraz na ceneo i kosztuje troche ponad 4 stówy, widać miałam jakiś rabat....Ale nadal polecam, zwł po doświadczeniach z canonami ;).

Popatrz tez na to ile kosztuje toner do danej drukarki i ile stron się na nim wydrukuje

Gość Toneryo
Kupić drukarkę to jedno, a drugie to ją utrzymać. Szukacie sprawdzonych i bezpiecznych zamienników tonerów i tuszy do waszych drukarek? Zapraszam do naszego sklepu http://www.toneryotwock.pl/. Posiadamy w ofercie materiały eksploatacyjne do drukarek wszystkich marek. Nasi sprzedawcy pomogą w doborze toneru czy tuszu, który będzie bezpieczny dla Waszych drukarek i zapewni odpowiednią jakość druku.

Gość sylwia4012
Pomyśl o jakiejś drukarce marki Epson. To nie laserowa, ale bardzo dobra i wydajna. Nadaje się do wydruków zwykłych i kolorowych. Co ciekawe, tusze do niej są bardzo tanie - i to te oryginalne. Drukarki Epson mają też innowacyjny system ITS http://www.epson.pl/inktanksystem - można samodzielnie napełniać pojemniki z tuszem. Wiele osób poleca te drukarki.

Gość sisinka
w dobrej cenie dostaniesz brothera, poza tym ten producent jeszcze dodatkowo jest kompatybilnych z zamiennikami więc bez problemu znajdziesz je do brtohera.

Gość gość
canon pixon na allegro

Gość biuletynka
a jak z zamiennikami do canona? bez problemu można je kupić do tej drukarki?

Gość gość
drukarki mono można dostać w bardzo dobrych cenach, nawet HP, ja u http://wpc-tusze.pl/ zamawiałam, oferują również tonery i tusze w korzystnych cenach

Gość pola878
Może nie znów bardzo tanio ale taniej teraz dzięki promocji można kupić Epson z systemem ITS http://www.epson.pl/zwrot , te drukarki są tanie i funkcjonalne. Moim zdaniem wiele osób je chwali ja też. Dużo druku na jednym pojemniczku, a dolewanie jest bardzo tanie bo 70ml około 27 zł a więc nie dużo. No i nie ma problemu z tonerami i ich utylizacją.

Gość janeczka546
Ja myślę nad taką drukarką i przyznam strzeże, że ta oferta jest bardzo fajna. Podoba mi się. Drukarek też sporo mają w wyborze. Ogólnie szukam jakieś drukarki. A jak druk kolorowy, zdjęcia? Nie rozmazują się, są ok?

Gość pola877
Druk wychodzi bardzo ładnie, nie rozmazuje się. Kolor i czarno-biały wychodzi ładnie, nawet po dolaniu tuszu uzupełniającego. Poziom tuszu sprawdza się, aby drukowanie było płynne i ładne.

Gość mczayek
Czy moglibyście wypowiedzieć się na temat urządzenia EPSON L3070? Jak sprawdza się w druku zdjęć? Czy ktoś, kto go posiada mógłby wypowiedzieć się na jego temat?