Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SeriusSam23

Co z tymi dziewczynami

Polecane posty

Gość SeriusSam23

Pewnie większość z was forumowiczów a szczególnie ta męska płeć zauważyła jakie laski dzisiaj są powalone.Nie wiem co jest z tym nowym pokoleniem ale to przechodzi wszystko co może przejść ! Mam 23 lata , byłem już w paru lepszych i gorszych związkach ,swoje przeszedłem i swoje wiem.Chciałbym powiedzieć że w latach 99-2004 jeszcze jakoś w miarę można było trafić na dziewczyny które były romantyczne i ceniły coś więcej niż tylko to dzisiejsze " zal pl,żenuuaa ,pudelki ,srelki itp .Od roku jestem samotny i postanowiłem sobie znaleźć partnerkę .Wszędzie same głupie ,tępe panienki z którymi nawet normalnie się nie da pogadać ! wszędzie tylko kasa ,kasa,kasa,samochód i jeszcze raz kasa .Ostatnim czasem byłem na randkach ze paroma laskami z przedziału 17-22 lat i muszę powiedzieć że się zawiodłem .Każdy tylko pierdoliła o pieniądzach ,ciuchach,innych swoich bogatych znajomych,o tym że chcą mieć w życiu kasę i być nie zależne.Wystarczy przejrzeć sobie dla jaj fotkę czy nk i co widzimy ? ponad 20 zdjęć w różnych roznegliżowanych pozycjach i podpisy takie że w głowie się przewraca.Na ulicy same idiotki ,każda patrzy tylko na to ile koleś zarabia i jakie ma auto .Owszem są też "normlane" kobiety ale dlaczego tak trudno na taką trafić ? dlaczego dzisiejszy świat poszedł tak beznadziejnie do przodu .Kiedyś się poderwało jakąś dziewczynę i kręciło ,był romantyzm ,było "TO COŚ" nie było świnstwa i bagna.Aż strach pomyśleć co będzie za 10 ,20 lat :(

Gość vvvvv
takie czasy, trzeba czekać aż to pokolenie wymrze - może następne będzie mądrzejsze

Gość sama ciagle sama
a gdzie są Ci cholerni romantyczni faceci??? też szukam a nie mogę znaleść:-((( trafiam na samych cwaniaków a ja chcę romantyka.

>>a ja chcę romantyka. ...a jak trafisz na romantyka, to po jakimś czasie znudzi ci się, bo sa przewidywalni i ciotowaci :o Babom sie nie dogodzi 😴

Gość sama ciagle sama
e tak. wolę romantyka niż takiego, który będzie cwaniakował i tylko mną pomiatał. sama jestem romantyczką, więc nie pasuję do mnie cwaniak. miałam już cwaniaka i strasznie się z nim męczyłam.

>> bo każdy facet powinien byc elastyczny A każda kobieta powinna połykac :classic_cool:

Gość truskaweczka....
ooo wez powiedz to mojemu facetowi on uwaza, ze takie maloletnie idiotki z 50 zdjeciami na nk albo rozchichotane 20 parolatki ktorym sie geba nie zamyka a co 2 slowo to kurwa i chuj sa jak najbardziej normalne :O

Gość SeriusSam23
Oj dokładnie tak , też jestem cholernie romantyczny ale zarazem mam jaja i potrafię sprawić że kobieta czuje się przy mnie świetnie dowartościowana.Mimo tego nigdy mi z dziewczynami nie wyszło bo one zawsze leciały na tych kasiastych i na tych 'niby przebojowych dupków" Dlaczego każda laska się nawala z dresów ? przecież co druga z takim jest ! dlaczego każda laska gada że się ceni mimo że wystawia swoje nagie foty do netu i pod nimi bezczelnie pisze " jak się wam chłopaki podobam ? Wszędzie tylko jakieś pierdolone wyścigi , każda chce być lepsza od drugiej i zamiast znaleźć faceta z sercem to bierze sobie tępaka z calibrą który ją zdradza na lewo i prawo .Ale nie to my jesteśmy gorsi .Nie mogę przeboleć że dane mi jest żyć w tak beznadziejnych czasach.

Serius---> widocznie trafiałeś na jakieś pustaki. Ja dresów nigdy nie tolerowałam i tych ich durnych zagrywek...porażka

Gość sama ciagle sama
ja też już tego nie mogę przeboleć. ciągle tylko widzę wkoło pełno cwaniaków szpanujących przed sobą. gdzie są normalni faceci????

Gość truskaweczka....
ja w takim razie jestem niezyciowa, nie interesuje mnie kasa ani samochod, mam zamiar zdobyc wyksztalcenie i byc samowystarczalna, marze o dalekich podrozach egzotycznych, bez pieniedzy, z butelka wody, wloczyc sie po orientalnych krajach, spac gdzie popadnie, poznawac ludzi i korzystac z ich goscinnosci, marza mi sie dlugie spacery, lezenie na trawie i obserwowanie nieba, pocalunki o zachodzie slonca, wspolne sniadania, obiady, a gdzies w dalekiej przyszlosci domek na przedmiesciu i dzieci :)

SeriusSam23----żalisz sie czy chwalisz jaki to jesteś wartościwy i szukasz wyjątkowej lasi z zasadami:O tani chwyt marketingowy :classic_cool:

aha i takie samo zdanko mam w dziesiejszych czasach o samczykach - tępota, wulgaryzm, pustaki, tylko skóra fura i jak najlepsza komora - tak sobie kruszynki poprawiacie ego ??....no nie tędy droga

Gość autor tematu.....
jesteś boski :) Jakiś normalny chłopak się trafił. Zgadzam się w całej rozciągłości z Twoją wypowiedzią. Choć jestem kobieta i też gadam o ciuchach, serlkach i żalach peelach to robie to właśnie dlatego, że mam takie koleżanki. Kurde ja właściwie nie mam normalnych koleżanek. Nie będę przeciez zrywać z nimi kontaktu bo zostanę sama jak palec.

ja tez nie.. ale nie tragizujmy, to zjawisko to jakies 90 procent spoleczenstwa, nie jest tak zle :) zawsze to 10 procent zostaje... i do nich nalezy swiat :P

Mnóstwo jest romantycznych, szanujących kobiet, które są ambitne i chcą stworzyć z kimś ciepły, szczery związek. Ale utarło się, że faceci najchętniej interesują się roznegliżowaną lolitką po solarium. Skoro jest popyt, to jest też coraz więcej takich kobiet(?). Radzę rozejrzeć się bardziej albo zmienić miejsca, w których poszukujesz wybranki :)

typowe uogólnianie...:/a to cos czego nie lubie. Fakt niektóre laski są jakie są ale naprawdę mozna znalezc jeszcze normalną i wartościową dziewczynę, ale moim zdaniem problem tkwi w czym innym... otóż faceci zazwyczaj szukają superlasek, a z nich wiekszosc jest wlasnie taka jak opisuje autor... Wyglad to nie wszystko... Naprawde jest duzo dziewczyn, które moze nie maja super modnych ekstra ciuchów, nóg po samą szyję, ale sa wartosciowe i mądre... Wystarczy tylko zmienic priorytety...:) Aczkolwiek te ładne i fajne tez sie zdarzaja;)

Gość SeriusSam23
Oj i tu się mylisz ,ja nie szukam super laski jak to określiłaś.Owszem kocham kobiecą piękność ale dla każdego super laska wygląda inaczej.Nie mam ogromnych wymagań.Wystarczy żeby o siebie dbała i miała w porządku charakterek.Sam jestem podobno niezłym facetem i widzę jak dziewczyny się za mną oglądają i czerwienieją w mojej obecności ale co z tego skoro już na pierwszy rzut oka widać że zamiast rozumu ma 5kg tapety i zachowuje się jak lalka barbie.Kiedyś byłem z taką fajną dziewczyną lecz po prostu nie wyszło .Przebolałem swoje i bóle i żale już przeszły.Pomyślałem sobie aa tam będzie dobrze w końcu znajdę jakąś i co ? niestety dookoła same młode idiotki

Gość gość
Nuda