Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mada27

Jak miec kilka orgazmów ?

Polecane posty

Gość Mada27

Mój problem jest taki,że jak dostanę orgazm,nawet jeśli jest mały to nie umiem kochac się dalej,każdy dotyk mnie drażni a nawet boli. Dziewczyny jak to jest? Naprawdę możecie miec kilka orgazmów,nawet jeden po drugim? Ja nigdy nie miałam więcej niż jeden,coś ze mną nie tak?

Gość esencja.życia
to zależy jak partner się stara no i jak bardzo jest się napaloną =)

Tu chyba problem jest we mnie,bo partner się stara,a ja dalej nie umiem,choc bardzo bym chciała.

Mada27 jesteś prawie jak facet. ;) Jeden i chwila przerwy i tak można przez całą noc. Latem to pikuś noce są krótkie ;) Wiem trochę nie w temacie, ale orgazm to "fajna" sprawa a u kobiet to różnie z nim bywa. :)

Gość miska1234
warto próbowac,może się uda.

Gość mojri
ale po co mieć kilka nieciekawych skoro ten jeden może byc zajebisty?? ja mogę kochać sie dalej po orgazmie, ale to drugie szczytowanie jest zacznie gorsze "jakościowo" i dłużej się muszę napocić żeby dojśc na sam szczyt. Wolę raz a dobrze:)

Gość orgazm jest jak dupa
każdy ma swój

Ja właśnie się nasłuchałam,że to dopiero później jest super ! No właśnie rzecz w tym,że ten jeden raz jest taki sobie i nie wiem co jest nie tak. Tak bardzo bym chciała doznac czegoś więcej :(

Gość mojri
a jakie masz? bo ja pochwowe tez mam takie sobie, za to łechtaczkowe- aż ziemia drży, może spróbuj czegoś innego, zaproponuj inne pieszczoty?? dobrym sposobem na poznanie swoich reakcji jest również masturbacja- ja w ten sposon nauczyłam sie osiągać orgazmy i nie wstydzę się tego

Jeśli je już mam to są to łechtaczkowe - tylko jakieś one marne i krótkie,a jeśli chodzi o pochwowe to nigdy ich nie doświadczyłam. Właśnie dlatego założyłam ten topik,bo sama nie kumam co ze mną nie tak ? Nawet nie wiem czy to co ja czuję jest orgazmem,po prostu jest na chwilę przyjemnie,i choc chciałabym żeby to trwało dłużej to dotyk staje się drażniący i trzeba przerwac. :(

Gość a jak miec chociaz jeden
?? ;) 😭

Gość arek522
Myślę, że zakup olejków, feromonów i afrodyzjaków powinien pomóc ;) Wejdź na http://emilosc.pl i powinnaś coś tam dla siebie znaleźć. Pozdrawiam

Gość ja jestem jak facet
:) po wszystkim szybko zasypiam,czekam tylko aby tetno wrocilo do normy :) nie potrzebuje przytulanek i zapewnien,ze moj M mnie kocha-ja to po prostu wiem ;) Jeden jedyny porzadny orgazm i po wszystkim-nie mam ochoty sie rozdrabniac;)